2020-21 Euroleague 19’uncu Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.01.2021 - 18:34

2020-21 Euroleague 19’uncu Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 19’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Salı günü 20.30’da başlayacak olan Anadolu Efes-Alba Berlin mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan beIN Sports, 19’uncu haftanın şifresiz maçını açıkladı. Çift maç haftasında Anadolu Efes-Alba Berlin mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Salı günü 20.30’dan itibaren bu mücadeleyi, hem beIN Sports Haber hem de beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Lyon Deplasmanı Anadolu Efes’e Moral Oldu

Euroleague’de bir türlü istikrar yakalayamayan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Asvel Lyon deplasmanındaydı. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Anadolu Efes, Asvel Lyon’u 102-80 mağlup etmeyi başardı. Khimki karşılaşmasıyla birlikte sezonun belki de en iyi basketbolunu oynayan Anadolu Efes, 18 maç sonunda 9 galibiyetle 11’inci sırada yer alıyor. 

Hafta sonu da ligde Galatasaray’ı mağlup eden Anadolu Efes, Alba Berlin’i de geçerek seriyi devam ettirmek istiyor.

Alba Berlin Maccabi Tel Aviv’e Boyun Eğdi

18 haftalık periyotta beklentileri bir nebze de olsa aşmayı başaran Alba Berlin, geçtiğimiz hafta Maccabi Tel Aviv’i konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında hücumda sorun yaşayan Alba Berlin, ikinci yarıda geri dönmeye çalışsa da Maccabi buna izin vermedi. İç sahada alınan bu mağlubiyetle Alba Berlin 14’üncü sıraya geriledi.

Bu sezon deplasmanda CSKA Moskova, Valencia ve Kızılyıldız gibi ekipleri mağlup etmeyi başaran Alba Berlin, bir sürpriz de temsilcimiz Anadolu Efes’e yapmayı planlıyor.

Alba Berlin İstanbul’daki İlk Galibiyetinin Peşinde

Daha önce Euroleague’de 13 kez karşı karşıya gelen Anadolu Efes ile Alba Berlin arasındaki mücadelelerde temsilcimiz Anadolu Efes, rakibine üstünlük kurmayı başardı. 13 maçın 12’sini kazanan Anadolu Efes, iç sahadaki tüm maçlarda Alba Berlin’i mağlup etme başarısı gösterdi.

Play off hattına biraz daha yaklaşma isteyen Anadolu Efes ile Alba Berlin arasındaki bu kritik mücadele, Salı günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.