La Liga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

30.10.2020 - 18:12

La Liga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İspanya La Liga’da 8’inci haftanın şifresiz maçı belli oldu. 31 Ekim Cumartesi  günü 18.00’de başlayacak olan Athletic Bilbao-Sevilla mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga ile yaptığı anlaşma gereği her hafta bir maçı şifresiz olarak yayınlamak zorunda olan D-Smart, 8’inci haftada yayınlanacak şifresiz maçı açıkladı. Genellikle Cumartesi günü maçlarını şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, geleneği bozmadı ve Cumartesi günü 18.00’de başlayacak olan Athletic Bilbao-Sevilla mücadelesini şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Bu keyifli karşılaşmayı, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Bilbao Gol Yollarında Sorun Yaşıyor

Sezona beklentilerin gerisinde bir giriş yapan Athletic Bilbao, 6 maç sonunda sadece 4 gol atabildi. Bu golleri de iki maçta atan Bilbao, geçtiğimiz hafta Osasuna karşısında yine benzer bir oyun ortaya koydu. Mücadelede hücumda etkisiz görünen Bask temsilcisi, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Athletic Bilbao, 6 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alırken, kalan 4 maçta mağlup oldu. Hücumdaki problemlerini Sevilla karşısında gidermek isteyen Bilbao’da hedef 3 puan.

Sevilla Beklentilerin Gerisinde

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Sevilla, bu sezona aynı rakibi Bilbao gibi beklentilerin gerisinde başladı. Son iki lig maçını 1-0 kaybeden ve Son 4 resmi maçta sadece 1 gol atabilen Sevilla, gol yollarındaki sorun yüzünden istediği sonuçları alamadı.

Kaybettiği maçların genelinde topa sahip olan ve pozisyonlar da bulan Sevilla, bu pozisyonları gole dönüştürme yüzdesi düşük ekiplerden biri. Artık üst sıralara tırmanmak isteyen Sevilla’da tek hedef 3 puan.

Son 5 Lig Maçında Denge Var

Athletic Bilbao ile Sevilla arasında oynanan son 5 lig maçında tarafların eşit sayıda galibiyet aldığı görülüyor. Bu maçlarda 2’şer kez galip gelen taraflar, bir maçta da dengeyi bozamadılar. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise Sevilla rakibini deplasmanda 2-1 geçerken, iç sahada 1-1’lik beraberlik aldı.

Sezona beklentilerin gerisinde başlayan Athletic Bilbao ile Sevilla’nın bu kapışmasını, Cumartesi günü 18.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.