Avusturya Bundesliga Vodafone TV’de

29.10.2020 - 17:39

Avusturya Bundesliga Vodafone TV’de

Spor içeriklerini arttırmaya çalışan Vodafone TV, Avusturya Bundesliga yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Bundan böyle her hafta Avusturya Bundesliga’dan iki mücadele, Vodafone TV’de olacak. Mevcut Vodafone TV üyeleri de herhangi bir ekstra ücret ödemeden bu müsabakaları izleyebilecek.

S Sport ve S Sport 2’ye kanal listesinde yer vererek dikkat çeken Vodafone TV, Avusturya Bundesliga yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Yaklaşık 1 ay önce iki maçı ekranlara getiren ama daha sonrasında Avusturya Bundesliga yayınlarını devam ettirmeyen Vodafone TV, geçtiğimiz hafta ile birlikte, düzenli olarak her hafta iki mücadelenin ekranlarda olacağını kullanıcılarıyla paylaştı. Geçtiğimiz hafta Austria Wien-Salzburg ve Lask-St.Polten mücadeleleriyle başlayan yayın serüveni, bu hafta da devam edecek.

Yeni Hafta Salzburg Maçıyla Açılıyor

Avrupa’nın eğlenceli futbol liglerinden Avusturya Bundesliga’da Vodafone TV ekranlarında yayınlanacak maçlar da geçtiğimiz günlerde açıklandı. 

Cumartesi günü ligde namağlup lider olan ve 5 maçta 19 golü rakip kalelere bırakan Salzburg, Tirol’ü konuk edecek. Aralarındaki son iki mücadelede 5-1’lik galibiyetler alan Salzburg, rakibini yine geçerek lige 6’da 6 ile devam etmek istiyor. Tirol ise güçlü rakibine sürpriz yapmanın peşinde. Salzburg-Tirol mücadelesini Cumartesi günü 20.00’den itibaren Vodafone TV’den izleyebilirsiniz.

Haftanın İkinci Maçı Pazar Günü 16.30’da

Vodafone TV ekranlarında yayınlanacak ikinci mücadele ise, Pazar günü 16.30’da oynanacak. Zirve takibini sürdürmek isteyen Rapid Wien ile Altach arasındaki mücadele, sadece Vodafone TV’de olacak.

Pandemi dönemi sonrasında iyi bir form grafiği yakalayan Rapid Wien, bu formunu yeni sezona da taşımayı başardı. Ercan Kara ve Melih İbrahimoğlu gibi Türk asıllı oyuncuların da yer aldığı Rapid Wien, 5 maçta topladığı 13 puanla Salzburg’un ardından ikinci sırada yer alıyor. Altach ise geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetini Admira karşısında aldı. Haftanın keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Rapid Wien-Altach mücadelesini, Pazar günü 16.30’dan itibaren Vodafone TV’den izleyebilirsiniz.

Vodafone TV Aylık 9.90₺

S Sport ve S Sport 2 kanallarına yer veren Vodafone TV, Avusturya Bundesliga hamlesiyle dikkat çekmeyi başardı. Aylık 9.90 TL karşılığında satın alınabilen Vodafone TV’ye daha önce üye olanlar da Avusturya Bundesliga maçlarını izleyebilecek.