16-17-18 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

15.10.2020 - 22:25

16-17-18 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası sonrasında liglerde birbirinden kritik mücadeleler oynanacak. 16, 17 ve 18 Ekim tarihlerinde öne çıkan spor müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Çakışan saatlerde üç müsabakayı sizlerle paylaşacağız. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

20.45 Fenerbahçe Beko-Bayern Münih: Yıpratıcı bir maç sonunda CSKA Moskova’ya mağlup olan Fenerbahçe Beko, İsrail deplasmanından kazanarak dönen Bayern Münih’i konuk ediyor. Euroleague 4’üncü haftasının bu kritik mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Milano-Real Madrid: Hiç iyi durumda gözükmeyen Real Madrid zorlu Milano deplasmanında. Çarşamba gününü galibiyetle tamamlayan Real Madrid ile ilk mağlubiyetini alan Milano arasındaki bu keyifli geçmeye aday mücadele beIN Sports Max 1 ekranlarında olacak. Euroleague’de günün sonucu merak edilen bu karşılaşmasının başlama saati 21.45.

22.00 Nimes-PSG: Ligin en garip ekiplerinden Nimes ile kötü başlangıcın ardından toparlayan PSG, Ligue 17’nci hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyorlar. Lige 4-0’lık Brest galibiyetiyle giriş yapan Nimes, ardından oynadığı 4 maçı kazanamamıştı. Geçtiğimiz hafta derbide Montpellier’yi deplasmanda geçmeyi başardılar. PSG’nin ise bu mücadeleye rotasyon yaparak çıkması bekleniyor. İzlemeye değer olan bu mücadele, 22.00’den itibaren beIN Sports 4 ekranlarında olacak. 

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi ise inanılmaz bir fikstür karşımızda. Bu fikstürden; Trabzonspor-Başakşehir, Fenerbahçe Opet-Galatasaray HDI Sigorta, Napoli-Atalanta, Celtic-Rangers, Manchester City-Arsenal ve Sporting-Porto maçlarını dışarıda bırakmak zorunda kaldık. Elimizde kalan mücadeleler ise şu şekilde:

14.30 Everton-Liverpool: Merseyside Derbisinde lige 4’te 4 ile başlayan Everton, milli maç arası öncesinde şok bir mağlubiyet alan Liverpool’u konuk ediyor. Birçok kişiye göre Everton’ın gerçekçi aday olup olmayacağının belli olacağı maç Liverpool maçı. Liverpool da 7-2’lik ağır mağlubiyetin izlerini derbi galibiyetiyle silmeye çalışacak. Bu keyifli mücadele, 14.30’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV’de olacak. 

16.30 Hoffenheim-Borussia Dortmund: Sezona iyi bir başlangıç yapan Hoffenheim, genç yıldızlarıyla dikkat çeken Dortmund’u konuk ediyor. Rakibine son 5 maçta mağlup olmayan Hoffenheim, bunu tekrarlamanın peşinde olacak. Dortmund ise milli maç arası öncesinde Freiburg maçında gösterdiği iyi performansı tekrar etmek istiyor. Bu keyifli mücadele, Cumartesi günü 16.30’da S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak. 

19.00 Inter-Milan: Derby della Madonnina programdaysa başka bir maç izlemek çok mümkün değil. Özellikle geçtiğimiz sezon pandemi öncesindeki derbi akıllara geldiğinde maç için duyulan heyecan katlanıyor. Tek eksik Covid-19 sebebiyle seyirci olmaması. İtalya’nın en büyük maçlarından biri olan Inter-Milan mücadelesini Cumartesi günü 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 3 ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz. 

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü listesi ise biraz daha sönük. Bu listede ise Lille-Lens, Ajax-Heerenveen ve Anadolu Efes-Bahçeşehir Koleji maçlarını liste dışında bıraktık. 2 futbol ve 1 Amerikan Futbolu maçından oluşan listemiz şu şekilde:

19.00 Göztepe-Fenerbahçe: Konu Türkiye Süper Lig olunca kaliteden genellikle şüpheler duyuluyor ama bu maç sanki Türkiye Süper Ligi ortalamasının üstünde bir kalitede olacak. Göztepe, geride kalan 4 haftada ligin en çok gol atan ikinci ekibi. Fenerbahçe de bu sezon birçok ismi kadrosuna kattı ve tek hedef olan şampiyonluğa odaklandı. Takım henüz tam hazır değilken alınan her puan bu yüzden çok daha değerli. Futbol üzerine düşünen iki teknik adamın keyifli kapışmasını beIN Sports HD 1 ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

21.15 Leicester City-Aston Villa: Milli maç arası öncesinde iki ekip de şok skorlar aldı. Leicester City kendi evinde West Ham’a mağlup olurken, Aston Villa Liverpool’u 7 golle geçti. Bu da otomatik olarak bu maç için beklentiyi arttırdı. Leicester City-Aston Villa mücadelesini, 21.15’ten itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV üzerinden izleyebilirsiniz. 

23.25 Tampa Bay Buccaneers-Green Bay Packers: Tarihin en büyük QB’lerinden Tom Brady önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapan Buccaneers, sezonun namağlup ekiplerinden Packers’ı konuk ediyor. Maç öncesinde tamamıyla dengede duran bu karşılaşmada kazananını detaylar belirleyecek. Daha önce hiç NFL izlememiş biri için de oldukça iyi bir başlangıç olacağını düşündüğümüz Buccaneers-Packers mücadelesini 23.25’ten itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Futbol liglerinin geri dönmesiyle birlikte şifresiz maç sayısı bu hafta yine arttı. Haftanın şifresiz maçları şu şekilde sıralanıyor:

İlk şifresiz mücadele Cuma günü 20.45’te başlıyor ve beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe Beko-Bayern Münih Euroleague maçını şifresiz olarak izleyebileceksiniz. 

Cumartesi günü 16.30’da Augsburg-RB Leipzig mücadelesi, A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 17.00’de ise Celta Vigo-Atletico Madrid karşılaşmasını D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleme imkanı yakalayacaksınız.

Tivibu Spor tarafına geçtiğimizde ise toplam 5 maçın bu hafta şifresiz yayınlandığını görüyoruz. Cumartesi günü 14.30’da Celtic-Rangers derbisi ve Pazar 14.30’da Zulte Waregem-Antwerp karşılaşmaları şifresiz olarak ekranlara gelecek. Ayrıca BSL’de Cumartesi 20.00’de Petkim Spor-Frutti Extra Bursaspor ve Pazar 20.00’de Beşiktaş-OGM Ormanspor maçları, basketbolseverlerle şifresiz olarak buluşacak. KBSL’de ise Fenerbahçe Öznur Kablo-ÇBK Mersin karşılaşması, Pazar günü 17.30’da başlayacak ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.  

TRT Spor 2’de Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçlarıyla birlikte Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Erkekler Süper Ligi maçları şifresiz olarak yayınlanacak. TRT Spor ve TRT Avaz ise TFF 1. Lig maçlarını futbolseverlerle buluşturacak. 

Dijital platformlarda bu hafta herhangi bir değişiklik yok. Bu platformlardaki yayınların listesi şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Nikaragua Liga: Primera: Liga Primera Youtube 

USL:  USL Championship Youtube

Belarus Vysshaya Ligi: Belarus Vysshaya Youtube 

Litvanya A Lyga:  Delfi Sportas Youtube 

Galler Cymru Premier Lig: Sgorio Youtube 

İsviçre Basketbol Ligi: FIBA Youtube

Tüm bu müsabakalarla birlikte İdman TV, CBC Sport ve Bilyoner TV ile birçok müsabakayı şifresiz izleme imkanını yakalayacaksınız.