Axess’e Özel S Sport Plus’ta Ücretsiz 1 Ay Üyelik

02.08.2020 - 01:12

Axess’e Özel S Sport Plus’ta Ücretsiz 1 Ay Üyelik

Saran Group’a ait dijital platform S Sport Plus, Axess Mobil üzerinden yapacakları ilk harcama öncesinde promosyon kodu alanlara, 1 aylığına ücretsiz olacak. Kampanya için son tarih 31 Ağustos.

Birçok spor organizasyonunun yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus, yeni sezon öncesinde kampanya sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Akbank ile anlaşan şirket, Axess Mobil üzerinden ilk alışverişini yapıp, promosyon kodu alanlara özel, 1 aylık bedava üyelik fırsatı sunuyor. 31 Ağustos’a kadar bu şekilde kod alıp, S Sport Plus’ı 1 ay bedava kullanabilirsiniz.

Axess Mobil üzerinden aldığınız promosyon kodunu S Sport Plus’ta kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kampanya Katılım Şartları

31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan bu kampanyaya katılmak isteyenler, aşağıdaki adımları takip edebilirler:

Kampanyadan sadece Axess Mobil üzerinden ilk harcamadan önce “Promosyon Kodu Al” butonuna tıklayarak promosyon kodu alan müşteriler yararlanabilir.

Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve ticari kartlar kampanyaya dahildir.

Kampanya kodu 24 Haziran–31 Ağustos 2020 tarihleri arasında geçerli olup, sadece www.ssportplus.com üzerinden başlatılacak yeni S Sport Plus aylık paket üyeliklerinde geçerlidir. Axess Mobil üzerinden alınan promosyon kodunun, www.ssportplus.com adresi üzerinden ‘’Üye Ol’’ butonuna tıklanarak başlatılan üyelik adımlarındaki ‘’Promosyon Kodu’’ alanına girilmesi gerekmektedir.

Mevcut ücretli S Sport Plus üyeliği bulunan kullanıcılar kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyada geçerli indirim kodu bir kez kullanabilir. Kampanya S Sport Plus’ın devam eden diğer indirim ve kampanyaları ile birleştirilemez. Sadece S Sport Plus aylık üyelik paketiyle geçerlidir.

S Sport Plus Hakkında

İlk yıllarda sadece S Sport ve S Sport 2’de yayınlanamayan müsabakaların yayınlandığı S Sport Plus, artık kendine has içeriklerle sporseverlerin karşısına çıkıyor. Özel indirim fırsatlarıyla sporseverlerin favori dijital platformları arasına giren S Sport Plus’ta İskoçya Premier Lig, Çin Süper Ligi, Danimarka Superliga gibi özel içerikler bulunuyor. İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, NBA, Moto GP, Formula 1, UFC ve daha birçok organizasyonu da S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.