beIN Sports’tan Ayrılan Alper Yemeniciler’in Yeni Adresi Belli Oldu

29.07.2020 - 11:30

beIN Sports’tan Ayrılan Alper Yemeniciler’in Yeni Adresi Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Fenerbahçe muhabiri Alper Yemeniciler’in yeni adresi belli oldu. Yemeniciler, Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu olarak görevine başladı.

Lig TV döneminden bu yana Digiturk bünyesinde görev alan Alper Yemeniciler, Gençlerbirliği-Fenerbahçe mücadelesinin ardından görevinden ayrılmıştı. 2001 yılından bu yana çalıştığı Digiturk’ten ayrılığının ardından nerede görev yapacağı merak edilen Yemeniciler’in yeni adresi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu olarak göreve başlayan Yemeniciler, sosyal medya üzerinden takipçilerine destekleri için teşekkür etti.

Alper Yemeniciler Yeni Görevini Twitter’dan Duyurdu

Yıllarca Fenerbahçe muhabirliği yapan Alper Yemeniciler, yeni görevini Twitter’dan takipçileriyle paylaştı. 

“Bugün itibari ile Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumluluğu görevime başlamış bulunmaktayım. Destek ve tebrik mesajları için herkese teşekkür ederim.”

Spor Basınının Önemli İsimleri Yemeniciler’e Başarılar Dilediler

Alper Yemeniciler’in yaptığı paylaşım yaklaşık 25 bin beğeni alırken 1.000’in üzerinde de yorum aldı. Spor basınının önemli isimleri bu yorumlarda Alper Yemeniciler’e yeni görevinde başarılar dilediler.

Sözcü Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Sercan Hamzaoğlu, TRT Spor Fenerbahçe Muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe TV Genel Müdürü Tunç Elibol bu isimlerden sadece birkaçıydı.

Son dönemde Play Spor Youtube kanalında Fenerbahçe’deki iletişim sorununa sık sık değinen Orkun Yazgan da Alper Yemeniciler’e yeni görevinde başarı dileyenler arasındaydı. 

Fenerbahçe İletişim Koordinatörü Can Gebetaş da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Yeni görevinde Alper Yemeniciler’e başarılar dileyen Gebetaş, şu ifadeleri kullandı:

“Futbol A Takımı Medya Sorumlusu olarak aramıza katılan Alper Yemeniciler’e başarılar diliyor, geçmiş özverili çalışmalarından ötürü ise Çağrı Çobanoğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum.”

Çağrı Çobanoğlu Görevinden Ayrıldı

Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Çağrı Çobanoğlu, Alper Yemeniciler’in yeni medya sorumlusu olmasının ardından görevinden ayrıldı. Henüz Fenerbahçe resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde Fenerbahçe’nin bu görev değişikliği hakkında bir açıklama yayımlaması bekleniyor.