La Liga 36’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

06.07.2020 - 16:50

La Liga 36’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

D-Smart Youtube kanalının La Liga’da şifresiz yayınlayacağı mücadele belli oldu. 11 Temmuz Cumartesi günü 18.00’den itibaren, Osasuna-Celta Vigo mücadelesi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

İspanya La Liga’nın aldığı karar doğrultusunda, her hafta bir mücadele şifresiz olarak tüm dünyada yayınlanıyor. Türkiye’de İspanya La Liga’nın resmi yayıncısı olan D-Smart da, şifresiz yayınları Youtube üzerinden futbolseverlerle buluşturuyor. Bu doğrultuda ligin 36’ncı haftasında, Youtube kanalından yayınlanacak mücadele belli oldu. Osasuna-Celta Vigo mücadelesini Cumartesi günü 18.00’den itibaren şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Karantina dönemi sonrasında yayınlarda beklediği ilgiyi göremeyen D-Smart Youtube kanalının, ligin 34’üncü haftasında ekranlara getirdiği Celta Vigo-Real Betis mücadelesi yaklaşık 1.500 kişi tarafından izlendi. Bir hafta önce Celta Vigo-Barcelona maçı ise yaklaşık 23.000 kişi tarafından takip edilmişti.

Osasuna Karantina Dönemi Sonrası İyi Sonuçlar Aldı

Bu sezon gerek oynadığı futbol, gerekse aldığı sonuçlarla beklentileri fazlasıyla aşan Osasuna, karantina dönemi sonrasında da iyi sonuçlar almaya devam etti. Üs üste alınan galibiyetlerle orta sıralara yerleşen Osasuna, önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı.

Ligin ilk yarısında Avila önderliğinde iyi sonuçlar alan Osasuna, Avila’yı kaybetmesine rağmen istikrarı korudu ve sezon başı tahminlerinin büyük bir bölümünü boşa çıkardı. İyi gidişatı, Celta Vigo karşısında da devam ettirmek isteyecekler.

Celta Vigo Hafta Sonu Skoru Koruyamadı

Karantina dönemi sonrasında daha iyi bir oyun ortaya koyan Celta Vigo, geçtiğimiz hafta D-Smart Youtube kanalından yayınlanan mücadelede Real Betis’i konuk etti. Nolito’nun golüyle öne geçen Vigo, beraberlik golüne engel olamayınca, 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.

Osasuna mücadelesi öncesinde Atletico Madrid’i konuk edecek olan Celta Vigo, hafta içi iyi bir sonuç alması durumunda son haftaları sıkıntısız geçirebilir. Aksi bir durumdaysa, Mallorca’nın da aldığı sonuçlara göre sıkıntılı bir süreç Celta Vigo’yu bekliyor olacak.

Aralarındaki Son 5 Maçta Osasuna’nın Galibiyeti Yok

İki ekibin oynadığı son 5 maçta, beraberlikler dikkat çekiyor. Bu karşılaşmaların 3’ü berabere biterken, ikisinde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Celta Vigo oldu. 

Ligin formda ekiplerinden Osasuna ile rakibine karşı son dönemlerdeki yenilmezlik serisini devam ettirmek isteyen Celta Vigo arasındaki bu mücadeleyi, 11 Temmuz Cumartesi günü 18.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.