FB TV Nasıl İzlenir?

29.06.2020 - 22:44

FB TV Nasıl İzlenir?

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 19 Ocak 2004’te kurulan FB TV, Türkiye’nin ilk spor kulübü kanalı olma özelliğini taşıyor. “FB TV frekansı nedir?”, “Fenerbahçe TV hangi kanalda?”, “FB TV neden kapandı?”, “FB TV HD yayını var mı?” şeklinde öğrenilmek istenilen soruları, en iyi şekilde cevaplayarak makalemizde beğeninize sunuyoruz.

FB TV Frekans Bilgileri Nedir?

Türksat 4A uydusundan yayın yapan Fenerbahçe Tv, özel platformlar, kablolu yayın ve internet tv’ler üzerinden de izlenebiliyor. Türksat uydusunda şu frekans ayarlarından FB TV yayınlarına ulaşılabilir.

Türksat 4A

Frekans:12345

Polarizasyon: V - Dikey

SR: 30000

FEC: 3/4

FB TV Hangi Kanalda?

Türksat’ta yer alan Fenerbahçe TV, Fenerbahçe.org internet sitesinden ücretsiz canlı izlenebiliyor.

FB TV Canlı İzlemek İçin buraya Tıklayınız.

Digitürk, D Smart, Kablo Tv gibi ücretli platformlarda yer alan Fenerbahçe TV’nin kanal listesi şu şekilde:

Digitürk: 76

D Smart: 83

Kablo TV: 246

Turkcell Tv +: 74

Tivibu: 86

FB TV Neden Kapandı?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 2015 senesinde Trabzon-Rize karayolunda takım otobüsüne yapılan saldırı taraflı tarafsız herkesi üzmüştü. Bu saldırının failleri yıllar geçmesine rağmen bulunamadı. Sarı Lacivertli kulüp 2019 senesinde yapılan saldırının yıldönümünde “karartma” uygulayarak tepkisini dile getirdi. Kulübün internet sitesi dahil olmak üzere, FB TV ile radyo kanallarına ve sosyal medya hesaplarına erişimi kapattı. Sadece kısa bir süre için Fenerbahçe TV kanalı kapanmış oldu.

FB TV HD Yayını Var mı?

2004’te yayın hayatına başlayan FB TV, SD formatındaki yayınlarını hala sürdürüyor. 2016 senesinde ise ilk kez HD yayın başlatıldı. FB TV’nin HD yayınına sadece Digitürk üzerinden ulaşılabiliyor.

Fenerbahçe TV Spikerleri Kimler?

Sarı Lacivertli kulübün futbol ve basketbol başta olmak üzere tüm branşlardaki haberlerine ve çalışmalarına kanalda yer veren FB TV, donanımlı olduğu kadar güzel spikerleri ile de rakiplerine fark atıyor. Dilay Kemer, Dilşad Tersizoğlu Soydaş, Selen Gül Dayıoğlu ve Hande Karakadıoğlu, FB TV kanalının en öne çıkan kadın spikerleri. Serhan Hayat, Tunç Elibol, Kıvanç Özkök ve Tunç Seven erkek spikerlerden göze çarpanlar.

Sosyal Medyada FB TV

434 Bin aboneli “@fbtv” twitter hesabında, güncel haberler ve program tanıtımları yer alıyor. 16.1 Bin abonesiyle FB TV Youtube kanalında eski programlardan görüntüler, ünlüler ve futbolcular ile yapılan röportaj ve söyleşilere yer veriliyor. “@fenerbahce” Instagram hesabı 255 bin takipçisiyle program tanıtımları yaparken, kanalın yayın akışını da duyuruyor.