Medipol Başakşehir-Galatasaray Mücadelesi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

28.06.2020 - 15:35

Medipol Başakşehir-Galatasaray Mücadelesi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi’nde haftanın mücadelesi Pazar (28 Haziran) 21.00’de Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak. Haftanın, belki de sezonun en kritik mücadelesi tam 21 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Her hafta birçok Süper Lig mücadelesi Türkiye dışında ülkelerden naklen yayınlanıyor. Yabancı yayıncıların Türkiye Süper Ligi 29’uncu haftasından en çok ilgisini çeken mücadele ise Pazar günü 21.00’de başlayacak olan Medipol Başakşehir-Galatasaray mücadelesi oldu. Türkiye’de beIN Sports HD 1 ekranlarından futbol tutkunlarının karşısına çıkacak olan bu mücadele, toplam 21 farklı ülkede futbolseverlerle buluşacak.

Avrupa’da 13 Ülkede Mücadele Naklen Ekranlara Gelecek

Haftanın, belki de sezonun en kritik mücadelelerinden Medipol Başakşehir-Galatasaray mücadelesi, Avrupa’da birçok ülkede naklen yayınlanacak. Özellikle Balkanlarda ve BT Sport etkisiyle Birleşik Krallıkta ilgi gören bu dev mücadeleyi ekranlara taşıyacak olan 13 ülke ve kanal şu şekilde:

SportKlub 4: Slovenya

beIN Sports FR: Fransa

BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda

Look Sport RO 3: Romanya

Sport 1: Çekya, Slovakya, Macaristan

Nova Sport: Sırbistan

Tring Sport 1: Arnavutluk

Güney Amerika’da İki Platform Maçı Yayınlayacak

Medipol Başakşehir-Galatasaray mücadelesi sadece Avrupa’da değil, Güney Amerika’da da ilgi görüyor. Özellikle Kolombiya’da Win Sports’un hemen hemen her Galatasaray mücadelesini yayınladığı gibi bu mücadeleyi de ekranlara taşıdığı görülüyor. Birkaç haftadır Brezilya’da DAZN platformu da Türkiye Süper Ligi yayınlarına imza atıyordu. Başakşehir-Galatasaray mücadelesinin de bu platformdan yayınlanacağı duyuruldu.

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

beIN Sports’un Asya ve Kuzey Amerika’daki Kanalları Mücadeleyi Yayınlayacaklar

Dünyanın dört bir yanında hizmet veren beIN Sports, bu dev mücadeleyi farklı ülkelerdeki kanallarında da yayınlayacağını açıkladı. Asya ve Kuzey Amerika’daki beIN Sports kanallarında bu dev maç futbolseverlerle buluşacak.

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

Son Yayıncı Japonya’dan

Medipol Başakşehir-Galatasaray mücadelesinin uluslararası yayıncılarından biri Japonya DAZN platformu oldu. Geçtiğimiz haftalarda da Türkiye Süper Ligi maçlarını futbol tutkunlarıyla buluşturan bu kanal, dev maçla yayınlarına devam edeceğini açıkladı.