Portekiz Primeira Ligi 26’ncı Hafta Şifresiz Maçı Belli Oldu

08.06.2020 - 17:23

Portekiz Primeira Ligi 26’ncı Hafta Şifresiz Maçı Belli Oldu

Portekiz Primeira’da heyecan, 26’ncı hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Her hafta şifresiz maç yayınlarına imza atacağını duyuran Uçankuş TV, 12 Haziran Cuma günü 23.15’teki Sporting Lisbon- Paços Ferreira mücadelesini naklen yayınlayacak.

Geçtiğimiz hafta Portekiz Primeira Ligi, birçok sürprize sahne olmuştu. Yine Uçankuş TV ekranlarından naklen yayınlanan maçta, lig lideri Porto, Nehuen Perez ve Pedro Gonçalves gibi yıldızlara sahip FC Famalicao karşısında 2-1’lik mağlubiyet almıştı. Porto’nun takipçisi Benfica da, iç sahada Tondela’yı mağlup edememişti. Maç sonunda taraftarların otobüse saldırması sonucunda, Zivkoic ve Weigl yaralanmışlardı. Bu iki takımı takip eden Braga da, Santa Clara deplasmanında mağlup olmuştu. 

Sürprizlerle başlayan Portekiz Primeira Ligi’nin 26’ncı haftasının da, keyifli mücadelelere sahne olması bekleniyor. 26’ncı haftanın Uçankuş TV ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçı da belli oldu.  12 Haziran Cuma günü 23.15’ten itibaren, Sporting Lisbon - Paços Ferreira mücadelesi, Uçankuş TV ekranlarında olacak.

Kayıp Yaşayan Takımlardan Biri Sporting Lisbon’du

Bu sezondan artık umudunu kesen ve tek amacı 4’üncü sırayı korumak olan Sporting Lisbon, lige verilen aranın ardından Guimares deplasmanındaydı. Aradan sonra iyi bir futbolla geri dönen Sporting Lisbon, iki kere öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. 2-2’lik beraberliğin ardından, 5’inci sıradaki FC Famalicao ile puan farkı 3’e inmiş oldu.

Geri kalan haftalarda en azından bulunduğu sırayı korumak isteyen Sporting Lisbon, iç sahada rakibini geçerek hem Braga’ya yaklaşmak, hem de FC Famalicao’nun iştahını kabartmamak peşinde.

Ferreira Çok Sert Bir Maçtan Çıktı

Portekiz Primeira Ligi, ara sonrasında enteresan maçlara sahne oldu. Birçok sürpriz yaşanırken, diğer başlayan liglerin aksine daha fazla sertlik görüldü. O maçlardan biri de, 33 faulün yapıldığı Rio Ave- Paços Ferreira mücadelesiydi.

Rio Ave’yi deplasmanda mağlup eden Paços Ferreira, küme düşme hattından biraz daha uzaklaştı ve kendini en azından biraz olsun konforlu alana çekti. Bununla birlikte bu maçta Paços Ferreira 5, Rio Ave de 3 sarı kart gördü. Toplam 8 sarı kartın çıktığı mücadelede, iki takım da mücadeleyi 10 kişi tamamladı. 

Geri kalan haftalarda biraz daha rahat bir konumda yer almak isteyen Ferreira’nın, bu deplasmanda hedefi üç puan.

Portekiz Primeira Ligi’nde Haftanın Yayın Programı

10 Haziran Çarşamba

21:15 Portimonense – Benfica | S Sport 2 / S Sport Plus

23:30 Porto – Maritimo | S Sport 2 / S Sport Plus

12 Haziran Cuma

23:15 Sporting Lisbon - Paços Ferreira | Uçankuş TV