Danimarka Superliga S Sport Plus’dan Naklen Yayınlanacak

28.05.2020 - 19:01

Danimarka Superliga S Sport Plus’dan Naklen Yayınlanacak

Koronavirüs sonrası başlayan liglerden Danimarka Superliga’nın Türkiye’deki yayıncısı belli oldu. S Sport Plus platformundan Danimarka Superliga’nın normal sezonu ve play off aşaması naklen yayınlanacak. İlk maç 1 Haziran’daki Midtjylland-Horsens mücadelesi olacak. İlerleyen dönemlerde Saran Group’un diğer kanalları S Sport ve S Sport 2’nin de maçları yayınlaması bekleniyor.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Tüm dünyada önde gelen spor müsabakaları Mart ayında koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilmişti. “Yeni normale” dönüş kapsamında yavaş yavaş futbol ligleri başlıyor. Almanya’nın ligleri başlatmasının ardından Çekya ligleri başlatan ikinci Avrupa ülkesi olmuştu. Mart ayının başından bu yana herhangi bir müsabakanın oynanmadığı Danimarka’da da ligler 28 Mayıs günü başlayacak. Türkiye’de geçtiğimiz dönemlerde herhangi bir yayıncısı olmayan Danimarka Superliga’nın geri dönüşte Türkiye’de yayınlanmasına karar verildi. Türkiye’deki yayıncı ise S Sport Plus oldu.

S Sport Plus’taki İlk Maç 1 Haziran’da

Danimarka Superliga’da salgın sonrasındaki ilk maç 28 Mayıs günü oynanacak. S Sport Plus ise Haziran ayı itibariyle yayınlara başlayacağını açıkladı. Bu platformda yayınlanacak ilk maç ise Midtjylland-Horsens mücadelesi olacak. 1 Haziran günü 17.00’de başlayacak olan bu mücadeleyi S Sport Plus platformundan naklen izleyebileceksiniz.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Midtjylland’ın, orta sıralarda yer alan Horsens’i konuk edeceği bu mücadele aynı zamanda Danimarka’da bir ilke sahne olacak. Ev sahibi ekip, kulüp taraftarlarının arabalarıyla stat çevresine gelip maçları takip etmesine izin verecek. Kurulan dev ekranlardan maçları takip edecek olan Midtjylland taraftarları, stat dışında arabalarından takımlarına destek olmaya çalışacaklar. Oldukça farklı olan bu uygulamayı S Sport Plus kullanıcıları takip edebilecekler.

S Sport Plus bu dönemde ayrıca Bundesliga ve Bundesliga 2 maçlarını yayınlamaya da devam edecek.

S Sport ve S Sport 2’nin Superliga Maçlarını Yayınlaması Gündemde

Danimarka Superliga yayınlarına Midtjylland-Horsens maçıyla başlayacak olan Saran Group’un, ilerleyen haftalarda bu mücadeleleri S Sport ve S Sport 2 ekranlarına taşıması bekleniyor. Böylece bir ligi daha Türkiye’deki futbolseverlere ulaştıracak olan Saran Group’un benzer çalışmaları ilerleyen dönemlerde de devam edeceğe benziyor.

Almanya Bundesliga 1 ve 2, İngiltere Premier Lig, Danimarka Superliga, Portekiz Pirimeira gibi futbol liglerinin yayın haklarını elinde bulunduran Saran Group’un karantina sonrasında futbolseverlerin ilgi odağı olacağı tahmin ediliyor. Sizler de S Sport Plus üyesi olarak bu heyecana ortak olabilirsiniz.