TRT Spor Bundesliga’dan 4 Müsabakayı Şifresiz Yayınlayacak

21.05.2020 - 22:33

TRT Spor Bundesliga’dan 4 Müsabakayı Şifresiz Yayınlayacak

Karantina günlerinde arşivini tüm sporseverlere açan TRT Spor’dan bir müjde daha geldi. Mayıs ayı sonuna kadar 4 Bundesliga maçını şifresiz yayınlayacak olan TRT Spor, yayınlarına bu hafta sonu Borussia Mönchengladbach-Bayer 04 Leverkusen mücadelesiyle başlayacak.

Sezon başında Türkiye’deki Premier Lig yayıncısı S Sport ile anlaşarak her hafta bir tane şifresiz Premier Lig maçına yer veren TRT Spor, karantina döneminde de benzer bir anlaşmaya imza attı. Mayıs ayı boyunca 4 Bundesliga mücadelesini naklen yayınlayacağını açıklayan TRT Spor, yayınlarına bu hafta sonu dev bir maçla başlayacak.

İlk Maç Borussia Mönchengladbach-Bayer 04 Leverkusen

TRT Spor’un yayınlayacağı ilk Bundesliga maçı Borussia Mönchengladbach-Bayer 04 Leverkusen mücadelesi olacak. 23 Mayıs Cumartesi günü 16.30’da başlayacak olan bu mücadeleyi TRT Spor ekranlarından naklen takip edebileceksiniz.

Karantina döneminden sonra çıktıkları ilk maçtan galibiyet ile ayrılan iki takımın bu dev mücadelesinin yanında TRT Spor’da maç önü ve maç sonu programlarının da yer alması bekleniyor.

Hafta İçi Seansında İki Maç TRT Spor Ekranlarında

Önümüzdeki hafta da Bundesliga’da hafta içi mesaisi olacak. TRT Spor hafta içi mesaisinde de kolları sıvayacak. 26 Mayıs Salı günü alt sıralardan kurtulmaya çalışan Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach’ı konuk edecek. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi futbolseverler, 21.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilecek.

Hafta içi seansının ikinci mücadelesi ise 27 Mayıs günü Hoffenheim-Köln mücadelesi olacak. 21.30’da başlayacak bu müsabaka, yine TRT Spor ekranlarından naklen takip edilebilecek.

Ayın Son Maçı Wolfsburg-Frankfurt

TRT Spor’da Mayıs ayında yayınlanacak son Bundesliga mücadelesi ise Wolfsburg-Frankfurt mücadelesi olacak. Bir türlü geçtiğimiz sezonki görüntüsüne kavuşamayan Frankfurt ile karantina sonrasındaki ilk maçı kazanan Wolfsburg arasındaki bu mücadele, 30 Mayıs günü 16.30’dan itibaren TRT Spor’dan şifresiz izlenebilecek.

TRT Spor’da Bundesliga şöleninin önümüzdeki aylarda da devam etmesi bekleniyor. Futbolsuz günleri Bundesliga ile bitirmeye çalışan TRT Spor’un önümüzdeki dönemde de yenilikleriyle fark yaratacağı tahmin ediliyor.

TRT Spor Müjdeli Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu

Futbola hasret kalınan bu dönemde futbolseverlere ilaç gibi gelen haber, TRT Spor’un sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Yapılan paylaşımda bir tanıtım videosuna da yer veren TRT Spor, şu ifadeleri kullandı:

TRT Spor futbolsuz günleri Bundesliga ile bitiriyor. 5 takımın şampiyonluk yarışı, birbirinden önemli yıldızlar ve Türk futbolcuların performansları TRT SPOR'da. Bu ay Bundesliga keyfini 4 adet 90 dakikalık karşılaşma ile yaşayacaksınız.

23 Mayıs 16:30 Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen
26 Mayıs 21:30 Werder Bremen- Borussia Mönchengladbach
27 Mayıs 21:30 Hoffenheim-Köln
30 Mayıs 16:30 Wolfsburg-Eintracht-Frankfurt