Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke 04, Tivibu Cup’ta Kozlarını Paylaşacak

14.05.2020 - 04:21

Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke 04, Tivibu Cup’ta Kozlarını Paylaşacak

Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke 04’ün katılacağı Tivibu Cup espor turnuvası, 16-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak. İki gün sürecek ve Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak turnuvada grup maçları Cumartesi, yarı final ve final maçları ise Pazar günü oynanacak.

Turnuvayı paylaştığı bir video ile duyuran Tivibu Spor, videoda şu ifadelere yer verdi:

Espor’un devleri Tivibu Cup’ta sahne alıyor. Barcelona, Juventus, Schalke ve temsilcimiz Galatasaray’ın Espor takımları Pes 2020’de kozlarını paylaşıyor. Maçlar Tivibu Spor’da yayınlanıyor.  Tivibu Cup grup maçları Cumartesi 22:00, yarı final ve final maçları ise Pazar 22:00’de Tivibu Spor’da…

Galatasaray kulübü de Tivibu Cup ile ilgili resmî web sitesinden bir bilgilendirme paylaştı. Turnuvada Galatasaray’ı, milli takım oyuncusu Mücahit Sevimli’nin temsil edeceği bilgisinin de paylaşıldığı açıklamanın tamamı şu şekilde: 

Galatasaray Espor takımımız, dev kulüplerin karşı karşıya geleceği Tivibu Cup Futbol Turnuvası'nda yer alacak.

 

Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen futbol karşılaşmalarının heyecanı, 16-17 Mayıs tarihlerinde dev kulüplerin bir araya geleceği Espor müsabakalarıyla sürecek. 

Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke04 gibi dünya devlerinin PES 2020’de karşılaşacağı ‘Tivibucup’,  Tivibuspor ekranlarından yayınlanacak. 

Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacak olan Galatasaray Espor milli takım oyuncumuz Mücahit Sevimli’nin mücadele edeceği müsabakalar, Tivibu Spor üzerinden sürpriz yorumcuların anlatımı ile izleyicilerle buluşacak.   

Her takım kendi arasında birer grup maçı yapacak ve birinci dördüncü ile, ikinci üçüncü ile çift maç usulü yarı final maçları oynayacak. 

Yarı final galipleri ise finalde karşılaşacak. Grup maçlarının 16 Mayıs’ta gerçekleşeceği turnuvada, 17 Mayıs tarihinde oynanacak yarı final ve final maçlarının ardından Tivibu Cup sona erecek.