Koronavirüs Sebebiyle Bein Sports Aboneliğimi İptal Edebilir Miyim?

10.04.2020 - 14:29

Koronavirüs Sebebiyle Bein Sports Aboneliğimi İptal Edebilir Miyim?

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyadaki hemen hemen bütün spor organizasyonları ve müsabakaları ertelendi. Peki bu süreçte Bein Sports aboneleri üyeliklerini iptal edebilecek mi? Sporseverlerin en çok merak ettiği soruların başında gelen bu meselenin cevabını araştırdık.

Digiturk platformu üzerinden yayın yapan Bein Sports, Avrupa ve dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, THY Euroleague’in yayın haklarını elinde bulunduruyor. Bununla birlikte Bein Sports, Spor Toto Süper Lig ile TFF 1. Lig’in de resmi yayıncısı durumunda.

Mart ayının ortasından itibaren bir anda dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, bütün bu önemli liglerin ertelenmesine sebep oldu. Sezon başında bu liglere ait maçları izlemek için Bein Sports’a abone olan sporseverler, üyeliklerini iptal edip edemeyeceklerini; ya da üyeliklerini dondurup donduramayacaklarını merak ediyor.

Bu süreçte Digiturk abonelerinin cevabını en çok aradığı soruların başında, “Koronavirüs sebebiyle Bein Sports aboneliğimi iptal edebilir miyim?” ile “Bein Sports aboneliğimi dondurabilir miyim?”, geliyor.

Digiturk, bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamanın ayrıntıları ise şöyle:

Digiturk Zor Günlerde Taraftarın Yanında

Bu zorlu dönemde mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için tüm eğlence içeriklerini erişime açan Türk futbolunun resmi yayıncısı Digiturk, spor paketi üyelerine yeni bir imkân daha sunarak taraftara destek oluyor.

Bugünden itibaren Digiturk spor paketi üyeleri, alt paket üzerinden fatura ödeyebilecek. Böylece, spor karşılaşmalarının ertelendiği bu dönemde, spor içeriği için yaptıkları ödemeyi 2 ay boyunca dondurarak maddi yüklerini önemli ölçüde hafifletebilecekler. Taahhütlerini 2 ay uzatarak bu imkândan yararlanmak isteyen Digiturk üyelerinin müşteri hizmetlerini arayıp başvurması yeterli olacak. Digiturk müşteri hizmetleri ekibi, bu imkândan yararlanmak isteyen üyelere farklı öneriler de sunarak kendileri için en uygun seçeneği tercih etmelerini sağlayacak.

Spor paketi üyelerine sunulan bu yeni imkân, Digiturk’ün iki hafta önce toplumsal dayanışma amacıyla mevcut üyelerine ve yeni üye olacaklara sunduğu fırsatların bir devamı niteliğindedir. İyi günlerde olduğu gibi, zor günlerde de değerli üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Digiturk daha önce yaptığı açıklamada da tüm spor paketi üyelerinin spor karşılaşmaları tekrar başladığında ertelenen tüm karşılaşmaları ücretsiz izleyebileceğini ve ertelenen spor müsabakaları tekrar başlayana kadar Digiturk’ün tüm dizi ve film kanallarının Bein Sports üyelerinin ücretsiz erişimine açıldığını duyurmuştu.