TRT Spor’un Koronavirüs Dönemindeki Yayın Politikası Belli Oldu

05.04.2020 - 14:37

TRT Spor’un Koronavirüs Dönemindeki Yayın Politikası Belli Oldu

TRT Spor, koronavirüs nedeniyle içerik sıkıntısı yaşanan bu dönemde “Evde kalın, TRT Spor ile sporsuz kalmayın” sloganıyla bir video paylaşarak kriz döneminin yayın politikasını açıkladı. Bu süreçte TRT Spor, geçmiş dönemdeki efsaneleşmiş maçların yanı sıra geçmişten ve günümüzden spor programları ile çocuklara yönelik programlar da olmak üzere her yaş grubuna hitap eden farklı içerikleri yayınlayacak.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile birlikte şu ifadeleri kullandı: “Unutulmaz maçlar, efsane sporcuların ilham veren hayat hikâyeleri, zengin içerikli programlar... Siz evde kalın diye, Türkiye’nin spor ekranı TRT spor yine dopdolu. TRT ile #EvHayatDolu”

TRT Spor Koordinatör Yardımcısı Özgür Buzbaş ise yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada  “Siz #evdekalın diye, geçmişten günümüze en iyi spor içeriklerini ekrana taşıyoruz” sözlerine yer verdi.

TRT Spor’un koronavirüs dönemindeki yayın politikasını anlatan videonun tam içeriği ise şöyle:

“Evde kalın, TRT Spor ile sporsuz kalmayın. Ligimiz ve milli takımımızın unutulmaz maçları, takımlarımızın tarih yazdığı Avrupa karşılaşmaları, her izlendiğinde aynı heyecanı veren Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası karşılaşmaları, çocuklar için eğitici spor programları, efsane sporcuların ilham veren hayat hikâyeleri, geçmişe yolculuk yaptıracak spor programları, spor dünyasından isimlerin evdeki hayatları ve sağlık için egzersiz kuşağı… Evde kalın, TRT Spor ile sporsuz kalmayın.”