Monaco ve Barcelona Maçları Şifresiz

12.12.2019 - 00:23

Monaco ve Barcelona Maçları Şifresiz

Fransa Ligue 1'in 18'inci haftasında Angers ile Monaco arasında oynanacak maç ile İspanya La Liga'nın 17'nci haftasında oynanacak Real Sociedad-Barcelona maçı, şifresiz olarak yayınlanacak.

Fransa Ligue 1'in yayıncı kuruluşu Bein Sports, bu sezon bir ilke imza atarak uyduya açık şifresiz kanal Bein Sports Haber'in yayın akışına Angers-Monaco maçını ekledi. Karşılaşma 14 Aralık Cumartesi günü saat 22:00'de başlayacak. Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve Youtube'dan ücretsiz olarak izlenebilmektedir. İzlemek için tıklayın.

İlginizi Çekebilir: La Liga'nın Yayın Haklarını D-Smart Aldı. Her Hafta 1 Maç Şifresiz

İspanya La Liga'nın yayın haklarını geçtiğimiz haftalarda satın alan ve dünyanın en elit liglerinden birinin Türk futbolseverler tarafından tekrar izlenilebilir hale gelmesini sağlayan D Smart, bu hafta lig lideri Barcelona ile 4'üncü sıradaki Real Sociedad arasındaki maçı, resmi Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Müsabaka, 14 Aralık Cumartesi günü saat 18:00'de başlayacak. D-Smart Youtube kanalını izlemek için tıklayın.