Mehmet Demirkol'lu Bein Manşet 4 Kasım'dan İtibaren Bein Sports Haber'de Şifresiz

01.11.2019 - 19:49

Mehmet Demirkol'lu Bein Manşet, 4 Kasım'dan İtibaren Bein Sports Haber'de Şifresiz

Murat Caner'in sunduğu ve Mehmet Demirkol'un yorumlarıyla gündemi değerlendirdiği program Bein Manşet, 4 Kasım Pazartesi gününden itibaren tekrar Bein Sports Haber kanalına alındı. Sevilen program, pazartesiden perşembeye saat 18:00'de şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Bein Sports Haber'den yayınlanan, bu sezon başında şifreli kanal Bein Sports 1'e alınan Bein Manşet programı, tekrar şifresiz kanal Bein Sports Haber'e dönüyor. Bein Sports'un sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

beIN SPORTS'un gündem belirleyen  ve merakla beklenen programı beIN MANŞET, 4 Kasım Pazartesi'den itibaren #şifresiz olarak beIN SPORTS HABER ve YouTube kanalında izleyicilerle buluşuyor!

Murat Caner ve Mehmet Demirkol ile beIN MANŞET, pazartesiden perşembeye saat 18.00'de #beINSPORTSHABER'de!

Bein Sports'tan Şansal Büyüka'ya Teşekkür

Geçtiğimiz seneye göre yayın politikasında belirgin bir değişime giden Bein Sports, Lig TV yıllarından beri organizasyonun bünyesinde üst düzey görevler alan Şansal Büyüka için bir teşekkür videosu yayınladı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Şansal Büyüka için "Spor Yayıncılığında bir mihenk taşı... Teşekkürler Şansal Büyüka" ifadeleri kullanıldı.

beIN Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Yayın Bilgileri

beIN Sports Haber Digiturk 83, Kablo TV 223, Şifresiz 4A, Web , Turkcell TV+ 71, numaralı kanallar üzerinden izlenebilmektedir.

Bein Sports Haber Frekans Bilgileri

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾

Digiturk: 83

Kablo TV 223

Turkcell TV 71

Bein Sports Haber'i Youtube'dan izlemek için tıklayınız.