Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ve Kupa Voley Maçları, TRT Spor ve TRT Spor 2'den Yayınlanacak

30.09.2019 - 11:25

Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ve Kupa Voley Maçları, TRT Spor ve TRT Spor 2'den Yayınlanacak

Vestel Venüs Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley maçları, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da TRT Spor ve TRT Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre, kadınlar ve erkeklerde voleybolun zirve ligleri bu sezon da şifresiz olarak, TRT ekranlarında olacak. Takımlarımızın Avrupa mücadeleleri ise Spor Smart'tan yayınlanmaya devam edecek. TVF tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Sporu bütün yönleri ile izleyicilerle buluşturmayı, toplumdaki spor kültürünü geliştirmeyi, sporun yaygınlaşmasını, hemen her yaştan insanımızla buluşturmayı sağlayacak yayınlar yapmayı ilke edinen Türk voleybolunun en önemli destekçilerinden TRT’nin yeni kanalı TRT SPOR 2 yayın hayatına başladı.

Uzun yıllardır Türk voleybolunun resmi yayıncısı olan TRT’de, yeni spor kanalının kurulmasının mimarlarından olan Genel Müdür İbrahim Eren’e ve tüm TRT ailesine, voleybolun tüm heyecanını voleybolseverlerle buluşturduğu ve buluşturmaya da devam edeceği için teşekkür ediyoruz.

2019-2020 voleybol sezonunda da Efeler Ligi, Vestel Venus Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley karşılaşmalarının tüm heyecan,ı TRT SPOR ve TRT SPOR 2 ekranlarında olacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu

TRT Spor 2 frekans bilgileri: Uydu: Türksat 4A 42′

Frekans: 11958

Symbol Oranı: 27.500

FEC: 5/6

Polarizasyon: Vertical (Dikey)

Güncelleme (04 Ekim 2019): TRT Spor 2, ayrıca; Turkcell TV Plus 71, Tivibu 85, Digiturk 87 ve Kablo TV 242 numaralı kanalda yayın yapmaktadır.

Kaynak: TVF