Murat Murathonoğlu, NBA Final Serisi 3'üncü Maçı Değerlendirdi

05.06.2019 - 23:17

Murat Murathonoğlu, NBA Final Serisi 3'üncü Maçı Değerlendirdi

Duayen basketbol spikeri Murat Murathanoğlu, yeni açtığı Twitter hesabından NBA Final serisinin 3'üncü maçıyla ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

Golden State Warriors ile Toronto Raptors arasındaki NBA Final serisinin 3'üncü maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Murathanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Final serisinin 3. maçı ile ilgili görüşlerim. Leonard, Love, Irving, CP3'nin (Chris Paul) Final Serilerindeki bu sakatlıklar geçmişte Warriors'a yaradı. Rakip takımların daha çok yaşadığı sakatlık üzüntülerini bu kez Warriors yaşıyor. Dinozorlar timsah göz yaşı döküyor.

Kevin Durant yine yok, Looney sezonu kapattı, Klay muamma, Iguodala sakat sakat oynuyor. Warriors kadro derinliği gitti gidiyor nokta com oldu. ama Leonard ne durumda? Bu pek konuşulmuyor. Sektiği anlar oldu. Muhteşem bir play-off yaşıyor ama vites düşürmeye mecbur kalamaz. Bu kadar net.

Cousins imzalandığında çok zengin bir sofranın garnitürüydü. Şimdi çok doyurucu olması gerekecek. 28 dakikada ne kadar yorulduğu da dikkatlerden kaçmadı. Van Vleet'in eşi mucize yaratabilir mi? 2/8 üçlük Raptors'ı kesmez. 3/3, 7/9, 4/5 ölümlerin gerekli olduğu maçlar geldi.

 

Raptors play-offlarda deplasmanda 4-4. Her seride en az bir deplasman maçı kazandı. Şimdi bu seriyi devam ettirme zamanı. Warriors'ı belki bir daha böyle yakalayamazsın. Time is now.

Curry ve Cousins, seri tarih yazma konumuna geldi. Cousins max bir kontratı kapar, Curry de tarih yazar ve Final MVP'si olarak apoletleri tamamlar. Kerr hala oyuncu olsa bu akşam 1997 finallerinde gibi 20 dakika süre alır, 6. maç kahramanı olduğu duruma gelebilir.

NBA Final Serisi S Sport'ta

Toronto Raptors ile Golden State Warriors'u karşı karşıya getiren NBA Final serisinin 3'ncü maçı,sabah (6 Haziran) 04:00'te başlıyor. 1-1'lik eşitliğin sürdüğü seride 4 galibiyet alacak takımın şampiyonluğunu ilan edecek. Serinin tüm maçları, S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

S Sport Plus'tan Cazip Üyelik Kampanyası

Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Turkcell TV Plus platformlarından hiç birine aboneliği bulunmayan basketbolseverler ise maçları web üzerinden izleme imkanına sahip. Saran Group'un web platformu S Sport Plus, serinin tamamını web üzerinden canlı yayınlayacak. Üstelik S Sport Plus, NBA Final serisine özel olarak bir kampanya ile basketbolseverlerin yüzünü güldürüyor. S Sport Plus'a abone olan basketbolseverler, ilk 7 gün boyunca maçları ücretsiz olarak izleyebilecekler. 7 Günlük süre boyunca abonelik iptali mümkün olacak. Abone olmak için BURAYA tıklayın.