Federer Yeni Bir Rekor Peşinde

16.03.2019 - 22:08

Federer Yeni Bir Rekor Peşinde

Yaklaşık 2 haftadır devam eden Indian Wells Tenis Turnuvası'nda erkekler ve kadınlarda finalistler belli oldu. Kadınlarda Kerber-Andreescu finali oynanırken, erkeklerde ise efsane tenisçi Roger Federer, Dominic Thiem ile şampiyonluk mücadelesine çıkacak.

Indıan Wells Kadınlar Finali: Kerber-Andreescu

Kadınlarda dünya 8 numarası Belçikalı Angelique Kerber ile  60'ncı sıradaki Kanadalı Bianca Andreescu, final müsabakasında karşı karşıya gelecek. Pazar günü (17 Mart) saat 23:00'te başlayacak olan şampiyonluk maçı, Bein Sports 4'ten yayınlanacak

ATP Indian Wells'te Finalin Adı: Federer-Thiem

Indian Wells'in erkekler finalinde ise 37 yaşındaki efsane tenisçi Roger Federer, dünya 8 numarası, Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem ile finalde karşılaşacak. Daha önce Indian Wells'te 5 kez kupayı kaldıran Federer, Thiem karşısında galip gelirse, 6'ncı şampiyonluğunu elde edecek ve bu turnuvayı en çok kazanan tenisçi ünvanını alarak CV'sine yeni bir rekor daha ekleyecek.

Roger Federer ile Dominic Thiem arasındaki final maçı, Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece 01:30'da Bein Sports 3'ten naklen yayınlanacak.