Dinamo Zagreb-Fenerbahçe Maçı İdman TV'de

17.09.2018 - 12:51

Dinamo Zagrep-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Fenerbahçeli futbolseverlerin bugünlerde en çok merak ettiği soruların başında, “Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?” geliyor.

Şu an itibariyle hiçbir Türk kanalı, UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarını satın almadı. Dolayısıyla Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. Maç saatine kadar durum değişmezse, Dimano Zagreb-Fenerbahçe maçının yayını olmayacak.

Bununla birlikte Azerspace Uydusu üzerinden yayın yapan ve uydu antenine yapılacak basit bir takım ayarlarla Türkiye’den de izlenebilen Azerbaycan kanalı İdman TV, Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçını yayınlayacağını ilan etti. Aşağıdaki videoda, İdman TV'yi Türkiye'den nasıl izleyebileceğinize dair bilgileri derledik.

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçının yayınıyla ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Maçla İlgili Notlar

► Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndaki ilk maçına, Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımına karşısında çıkıyor.

► Teknik direktör Philip Cocu, geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Kadroda yer vermediği oyuncular büyük şaşkınlık yarattı.

► Carlos Kameni, Berke Özer, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Roberto Soldado, Tolga Ciğerci ve Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’nin 23 kişilik kadrosunda kendilerine yer bulamadı.

► Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Roberto Soldado’nun kadroya dahil edilmemesi büyük şaşkınlık yarattı.

► Roberto Soldado, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “UEFA listesinde olmamaktan dolayı büyük hayal kırıklığı içindeyim. Ama şu anda tek isteğim takım arkadaşlarıma destek olmak ve yarışacağımız diğer kulvarlarda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak.”