icon

TV'de Tenis - TV'de Canlı Tenis Yayınları, Tenis Maçı Hangi Kanalda?

"Tenis hangi kanalda?", "Tenis canlı yayın", "Bugün tenis maçı var mı?", "Tenis TV'de canlı yayın" gibi aramalarınıza cevap bulabileceğiniz sayfamızda, tenis müsabakalarının ve tenis organizasyonlarının ileriye dönük 15 günlük programı listelenmiştir. Gün gün, kronolojik şekilde listelenen “TV’de Canlı Tenis Yayınları” listemiz ile artık hiçbir tenis müsabakasını kaçırmayacaksınız.

Tenis, seyir zevki en yüksek sporlar arasındadır. Saatler boyunca süren tenis maçlarında zamanın nasıl akıp geçtiğini çoğu zaman anlaşılamaz. Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams gibi ünlü sporcuları dünyaya tanıtan bu çok özel spor, Türkiye’de de önemli bir izleyici kitlesine sahiptir.

Uluslararası düzeyde organize edilen Wimbledon Tenis Turnuvası, Amerika Açık, Roland Garros ve Avustralya Açık gibi grand slam turnuvaları ile ATP 1000, ATP 500, ATP 250, WTA 1000, WTA 500, WTA 250 gibi turnuvalara ait yayın bilgilerini Spor Ekranı farkıyla takip edebilirsiniz.

Önümüzdeki 30 gün içerisinde aradığınız kriterlere uygun etkinlik bulunmamaktadır. Güncellemelerden haberdar olmak için aralıklarla tekrar kontrol ediniz.