26 Mayıs 2023 - Cuma

20:30
Final SporFinal Spor
VS
Sigortam.netSigortam.net
Basketbol 1. Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

26 Mayıs 2023 Final Spor vs Sigortam.net maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Final Spor ile Sigortam.net, Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Final Spor – Sigortam.net, Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, 26-05-2023 Cuma günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


26-05-2023 Final Spor vs Sigortam.net Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Final Spor ile Sigortam.net arasındaki Basketbol 1. Ligi Play-Off maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Final Spor-Sigortam.net Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Final Spor-Sigortam.net Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Final Spor-Sigortam.net Maçı Hangi Gün?

Final Spor-Sigortam.net Maçı, 26 Mayıs Cuma günü oynanacak.

Final Spor-Sigortam.net Maçı Saat Kaçta?

Final Spor-Sigortam.net Maçı, saat 20:30 başlayacak.

Final Spor-Sigortam.net Maçı Nerede Oynanacak?

Final Spor ve Sigortam.net, karşı karşıya geleceği Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, Bursa'da, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak.