25 Ocak 2023 - Çarşamba

18:30
EnkaEnka
VS
Het Ravjin
Sutopu Avrupa Erkekler Şampiyonası
SutopuSutopu

25 Ocak 2023 Enka vs Het Ravjin maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Enka ile Het Ravjin, Sutopu Avrupa Erkekler Şampiyonası Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Enka – Het Ravjin, Sutopu Avrupa Erkekler Şampiyonası Çeyrek Final maçı, 25-01-2023 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


25-01-2023 Enka vs Het Ravjin Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Enka ile Het Ravjin arasındaki Sutopu Avrupa Erkekler Şampiyonası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Enka-Het Ravjin Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Enka-Het Ravjin Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Enka-Het Ravjin Maçı Hangi Gün?

Enka-Het Ravjin Maçı, 25 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

Enka-Het Ravjin Maçı Saat Kaçta?

Enka-Het Ravjin Maçı, saat 18:30 başlayacak.

Enka-Het Ravjin Maçı Nerede Oynanacak?

Enka ve Het Ravjin, karşı karşıya geleceği Sutopu Avrupa Erkekler Şampiyonası Çeyrek Final maçı, Ankara'da, Ankara Stadyumu'nda oynanacak.