Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie TV8,5 ve EXXEN’de

09.08.2023 - 17:22

Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie TV8,5 ve EXXEN’de

Yıldız transferleriyle dikkat çeken Suudi Arabistan Pro Lig ve Avrupa’nın önde gelen liglerinden Hollanda Eredivisie’nin yayıncısı belli oldu. Yeni sezonda Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie TV8,5 ve EXXEN’de futbolseverlerle buluşacak. Hafta sonu başlayacak bu liglerin tüm heyecanını sezon boyunca TV8,5 ve EXXEN ekranlarından yaşayabileceksiniz.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcuların bu yaz tercih ettiği Suudi Arabistan Pro Lig’in yayıncısı belli oldu. Bu sezon Suudi Arabistan Pro Lig’deki mücadeleler, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmalar S Sport Plus platformunda da futbolseverlerle buluşacak.

Avrupa’nın önde gelen futbol liglerinden Hollanda Eredivisie’nin yayıncısı ise bir kez daha değişti. Sezon başında BBN Türk TV ekranlarından yayınlanacağı duyurulan Eredivisie’de maçlar, daha sonrasında S Sport Plus platformunda futbolseverlerle buluşacağı açıklanmıştı. Ligin başlamasına 2 gün kala yayıncı TV8,5 ve Exxen oldu. Yeni sezonda Hollanda Eredivisie’nin heyecanı TV8,5 ekranlarından yaşanacak.

Suudi Arabistan Pro Lig’de Cuma Günü Heyecan Başlıyor

Cristiano Ronaldo, Jordan Henderson, Karim Benzema, Sadio Mane, Anderson Talisca, Sergej Milinkovic Savic, N’Golo Kante ve daha birçok yıldız ismin forma giyeceği Suudi Arabistan Pro Lig’de heyecan Cuma günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Ronaldo ve Talisca’nın forma giydiği Al Nassr ve Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal Pazartesi günü sahne alıyor. Suudi Arabistan Pro Lig’de ilk hafta hangi maçların ekranlara geleceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Karşılaşmaları, TV8,5 ve EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.



Hollanda Eredivisie TV8,5 ve EXXEN’de

Sezon öncesinde BBN Türk TV ekranlarından yayınlanacağı duyurulan Hollanda Eredivisie, kanalın kapatılmasının ardından S Sport Plus’a geçmişti. Ligin başlamasına iki gün kala yayıncı bir kez daha değişti. Hollanda Eredivisie 2023/24 sezonu maçları TV8,5 ve EXXEN’de futbolseverlerle buluşuyor.

Hollanda Eredivisie’de haftada ortalama iki mücadelenin naklen yayınlanması bekleniyor. Zirve mücadelesi vermesi beklenen Ajax, PSV ve Feyenoord gibi köklü ekiplerin karşılaşmalarını TV8,5 ve EXXEN platformundan takip edebileceksiniz. Açılış haftasının programı, önümüzdeki günlerde paylaşılacak.