Emek Ege VOLE’ye Transfer Oldu

09.08.2023 - 07:03

Emek Ege VOLE’ye Transfer Oldu

Başarılı sunucu Emek Ege, VOLE’ye transfer oldu. Emek Ege, 2023/24 sezonundan itibaren VOLE YouTube kanalında futbolseverlerle buluşacak. Emek Ege’nin maç sonu programları başta olmak üzere birçok içerikte yer alması bekleniyor.

NTV’den ayrıldığını duyuran Emek Ege, yeni adresini açıkladı. Birçok sunucu gibi dijital platformları tercih eden Emek Ege, bundan böyle VOLE YouTube kanalında yer alacak. 

Yeni transferlere bir yenisini ekleyen VOLE, Süper Lig’in başlamasıyla içerik sayısını artıracak. Sinan Yılmaz, Hikmet Karaman ve Emek Ege gibi isimleri kadrosuna katan VOLE’nin yeniliklere devam etmesi bekleniyor.

Şimdi Işıklar Yeni Başlangıçlara Açılıyor

VOLE transfer duyurusunu Twitter hesabından yaptı. Spor Servisi programında Emek Ege ile özdeşleşen “son çıkan ışıkları kapatsın” sözüne gönderme yapan VOLE, şu paylaşıma imza attı:

Şimdi ışıklar yeni başlangıçlara açılıyor.
VOLE’ye hoş geldin Emek Ege.


Emek Ege Kimdir?

Emek Ege, 1977 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Mersin’de alan Emek Ege, 1998 yılında Fanatik Gazetesi ile spor medyasına adım attı.

2000 yılında NTV’de stajyer olarak görev almaya başlayan Emek Ege, bu kanalda prodüktörlük, editörlük ve sunuculuk yaptı. 2008 yılında NTV Spor’u kuran ekip içinde yer alan Emek Ege, burada Irmak Kazuk ile sundukları Spor Gecesi programıyla dikkat çekti. Hafta sonları Güntekin Onay ile GOL programını sunan Emek Ege, NTV’den ayrıldığını paylaştı. Emek Ege’nin yeni adresi ise ayrılık kararının bir gün sonrasında belli oldu.

Son dönemin popüler YouTube kanallarından VOLE’ye transfer olan Emek Ege, 2023/24 sezonunda VOLE YouTube kanalında sporseverlerin karşısına çıkacak. Emek Ege’nin önümüzdeki günlerde ilk yayınına imza atması bekleniyor. 

Başarılı sunucu Emek Ege’nin henüz hangi programlarda yer alacağı ise belli olmadı. VOLE’nin de önümüzdeki günlerde yeni sezon program akışını paylaşacağı tahmin ediliyor.