İtalya Kupası Yarı Final İlk Maçları TRT Spor Web’de Yayınlanacak

01.04.2024 - 15:31

İtalya Kupası Yarı Final İlk Maçları TRT Spor Web’de Yayınlanacak

TRT Spor, İtalya Kupası yarı final ilk maçlarını web sitesinden yayınlayacak. İtalya Kupası yarı final ilk maçlarının Trendyol 1'inci Lig maçlarıyla yakın saatte olması sebebiyle böyle bir karar alan TRT Spor, iki mücadeleyi web sitesinden futbolseverlerle buluşturacak.

İtalya Kupası’nın resmi yayıncısı TRT Spor, yarı final maçlarını web sitesinden yayınlıyor. Yarı final ilk maçlarının Trendyol 1'inci Lig maçlarıyla çakışması nedeniyle bu kararı alan TRT Spor’un rövanş maçlarını TV’den yayınlaması bekleniyor.

Salı Günü İlk Karşılaşma 

Coppa Italia yarı final ilk maçında Juventus ile Lazio karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta ligde karşılaşan ve Igor Tudor yönetiminde ilk maçına çıkan Lazio’nun galibiyetiyle sona eren mücadelede ikinci perde kupada oynanacak 

Bu sezonun ikinci bölümünde yarıştan kopan ve şu an için ilk 4 hedefleyen Juventus, kupada şampiyonluğa uzanmak istiyor. Bunun için iç sahada ilk maçta avantajlı skor elde etmeye çalışacak. Lazio ise ligde üst sıraları hedeflerken kupada şampiyonluğa uzanmaya çalışacak. Onlar da rövanş öncesinde avantaj elde etmeye çalışacak. 

Juventus ile Lazio arasında İtalya Kupası yarı final ilk maçını, Salı 22.00’den itibaren TRT Spor web sitesinden izleyebilirsiniz.


Fiorentina’nın Konuğu Atalanta

İtalya Kupası’nda yarı finalin diğer ayağı Fiorentina ile Atalanta arasında oynanıyor. Bu sezon üç kulvarda da yoluna devam eden iki takım kozlarını İtalya Kupası yarı finalinde paylaşıyor.

Geçtiğimiz hafta ligde Milan’ı konuk eden Fiorentina, iyi oynadığı mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. Ligde üst sıraları hedefleyen Fiorentina’nın asıl amacı ise İtalya Kupası ve Konferans Ligi.

Atalanta ise milli aradan Napoli galibiyetiyle döndü. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Atalanta’da hedef ligde üst sıralar. Kupada da yoluna devam eden Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde de çeyrek final oynayacak.

Fiorentina ile Atalanta arasındaki İtalya Kupası yarı final ilk maçını, Çarşamba 22.00’den itibaren TRT Spor web sitesinden izleyebilirsiniz.