Sports Digitale 3 İsmi Kadrosuna Kattı

19.08.2023 - 15:25

Sports Digitale 3 İsmi Kadrosuna Kattı

YouTube yayını yapan spor kanallarından Sports Digitale, 3 ismi kadrosuna kattı. Yeni sezonda Bülent Korkmaz, Fırat Günayer ve Yalçın Koşukavak Sports Digitale’de yorumlarını paylaşacak. Üç ismin önümüzdeki günlerde yayınlara başlaması bekleniyor.

Yaz döneminden bu yana birçok önemli ismi kadrosuna katan Sports Digitale, sezonun başlamasının ardından da transferlere devam etti. 

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor ile Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Bülent Korkmaz, yeni sezonda yorumlarını Sports Digitale YouTube kanalında paylaşacak. 

Bülent Korkmaz’ın yanı sıra Manisa FK, Kayserispor ve Denizlispor gibi kulüplerde görev alan Yalçın Koşukavak da Sports Digitale’e transfer oldu. 

Sports Digitale’in kadrosuna kattığı son isim ise Fırat Günayer oldu. Beşiktaş yorumlarıyla dikkat çeken Günayer, bundan böyle Sports Digitale ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Daha önce Fırat Aydınus, Rıdvan Dilmen, Alper Öcal ve Ersin Düzen gibi isimleri kadrosuna katan Sports Digitale’in yeniliklere devam etmesi bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu Duyuruyu Yaptı

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, duyuruyu yaptı. Üç önemli ismi kadrosuna kattıklarını belirten Sabuncuoğlu’nun paylaşımı şu şekildeydi:

🚨 Sports Digitale ailesine üç kıymetli isim daha katıldı!
• Bülent Korkmaz
• Yalçın Koşukavak 
• Fırat Günayer
Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz ✋🏽


Ayrılıklar Sonrası Yeni İsimlerle Anlaşıldı

Üç önemli ismi kadrosuna katan Sports Digitale, geçtiğimiz günlerde Orhan Uluca, Erinç Bilican ve Kerem Övet ile yollarını ayırmıştı. Sports Digitale’de Eski Açık programına imza atan bu üç isimden Orhan Uluca Markaj YouTube kanalında yer alacağını açıkladı. Erinç Bilican ve Kerem Övet ise Eski Açık Online YouTube kanalını kurarak burada yayınlara imza atacaklarını dile getirdi.

Sports Digitale’den ayrılan bu üç ismin yerine Bülent Korkmaz, Yalçın Koşukavak ve Fırat Günayer kadroya katıldı. Önümüzdeki günlerde bu üç ismin Sports Digitale’deki yayınlara başlaması bekleniyor.