BEIN LİNK Galatasaray-Trabzonspor 19 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

19.08.2023 - 16:44

BEIN LİNK Galatasaray-Trabzonspor 19 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’in 2’nci haftasında futbol severleri keyifli bir derbi maçı bekliyor. Galatasaray bu akşam saat 21.45’te Trabzonspor’u sahasında ağırlıyor. Bu keyifli maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Galatasaray Trabzonspor canlı izle, Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle, Galatasaray Trabzonspor maç izle, Galatasaray Trabzonspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığı ile en güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Trabzonspor maç afişi

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın

Galatasaray-Trabzonspor Maç İzleme Linki Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak maça sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir ilgi gösteriyor. maçı beIN Sports HD 1 üzerinden izlemeniz mümkün.

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Trendyol Süper Lig’in son 2 sezonunda şampiyonluk yaşayan iki takım, bu akşam birbirlerine rakip oluyor. Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasına dair istatistikleri GS TV’den takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Kayseri’de Gol Bulamadı

 galatasaray taraftarı

Ligimizin son şampiyonu olan Galatasaray, geçen hafta ligde ilk performansını Kayseri deplasmanında sergiledi. Beklenenin aksine yorun görünen ve tutuk bir oyun sergileyen Galatasaray, gol atma başarısı göstermedi. Sahadan 1 puanla ayrılan Galatasaray, bu kaybı Trabzonspor maçında alınacak etkileyici bir galibiyetle unutturmak istiyor. Okan Buruk’un öğrencileri bu aralar yoğun bir maç fikstürü içerisinde. Çok istenen Şampiyonlar Ligi için Galatasaray’ın yalnızca tek bir adımı kaldı. Molde’yi elemesi durumunda sarı kırmızılı ekip kendini yeniden Devler Ligi’ne atacak. Trabzonspor maçı öncesinde Icardi yine en önemli gol silahlarından biri olacak.

Ziyech Galatasaray için İstanbul’da

 ziyech

Galatasaray özellikle Devler Ligi’nde kendine sağlam bir yer edinmek adına transfer çalışmalarında çıtayı yüksek bir noktaya koymuş durumda. Önemli isimlerini büyük ölçüde elinde bulunduran Galatasaray, yaz döneminde Zaha gibi etkileyici bir ismi de takıma dahil etti. Galatasaray için bu hafta hem gelen hem de giden oyuncular açısından oldukça hareketli geçti. Takımın etkili isimlerinden Zaniolo Aston Villa ile anlaştı. Ayrıca Chelsea’nin yıldızı Hakim Ziyech, dün akşam Galatasaray için İstanbul’a geldi. Önemli bir pürüz çıkmadığı sürece Galatasaray, Faslı oyuncuyu kadrosuna dahil edecek. Oyuncu geçen sezon Chelsea’de 24 maçta görev almıştı.

Trabzonspor İyi Başladı

 trabzonspor maç afişi

Geçen sezon lige erkenden havlu atan Trabzonspor, 2021-2022 sezonundaki o çok özel performansını mumla arattı. Ligin ikinci yarısında Bjelica ile anlaşan ekip, aynı teknik adamla iyi bir kamp dönemi geçirdi. Bu sezon Avrupa maçlarında oynamayacak olan bordo mavili ekip, ilk haftadan Antalyaspor’u evinde ağırladı. İlk yarıda gelen golü uzun süre korumayı başaran Karadeniz ekibi, agresif oyunuyla dikkat çekti. Gomez, Trezeguet, Bakasetas, muhtemelen ileri hatta takımın gol silahları olacaktır. Bordo mavili ekip bu akşam ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Her ne kadar bu maçta favori olmasalar da rakibine zorluklar çıkartacağı muhtemel. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı. Orsic sakat olduğu için bu maçta yer alamayacak.