Beşiktaş-Neftçi Bakü 17 Ağustos TRT Spor CANLI MAÇ İZLE

17.08.2023 - 17:28

Beşiktaş-Neftçi Bakü 17 Ağustos TRT Spor CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş ve Neftçi Bakü arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçına Vodafone Park ev sahipliği yapacak. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak olan bu keyifli maç öncesinde en popüler aramaları şu şekilde aktarmak mümkün: Neftçi Bakü maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş Neftçi Bakü canlı izle, Beşiktaş Neftçi Bakü canlı maç izle, Beşiktaş Neftçi Bakü maç izle, Beşiktaş Neftçi Bakü bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maçla alakalı en güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ-NEFTÇİ BAKÜ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş neftçi

Beşiktaş-Neftçi Bakü Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Neftçi Bakü Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Neftçi Bakü arasındaki zorlu maçı TRT Spor’dan şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Neftçi Bakü Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı temsilcimizin Azerbaycan takımı karşısındaki randevusuna taraftarın ilgisi büyük. Eğer maç içi istatistikleri takip etmek isterseniz Beşiktaş’ın resmi sitesine yönelebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-NEFTÇİ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Bakü’de Kazandı

 salih uçan

Bizi bu sene UEFA Konferans Ligi’nde temsil etmek adına mücadele eden Beşiktaş, şu ana dek ülke puanına olumlu yönde katkılar sundu. 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Bakü deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen Beşiktaş, oyununu rakibine kabul ettirdi. Şenol Güneş’in talebeleri aynı futbolu Vodafone Park’ta da tekrar etmek isteyecektir. İlk maçta olduğu gibi bu maçta da Beşiktaş net biçimde favori. Azerbaycan dönüşünde Süper Lig’de ilk hafta maçına çıkan Beşiktaş, Karagümrük deplasmanından 3 puanla döndü. Maçta galibiyet golünün son dakikalarda gelmesi, sevinci adeta ikiye katladı. Müsabaka öncesinde Rachid Ghezaal ve Tayyip Talha Sanuç’un kadroda yer alamadığını belirtelim.

Beşiktaş’ta Transfer Hareketliliği

 rashica

Beşiktaş’ın transfer konusunda oldukça yavaş hareket etmesi taraftarların da eleştirilerine neden oluyordu. Fakat yönetim transfer konusunda düğmeye basmış durumda. Bu hafta takımın oldukça yoğun bir transfer gündemine sahip olduğunu görüyoruz. Yakın zaman önce Oxlade-Chamberlain ile anlaştığını duyuran Beşiktaş, şimdi de Rashica ile her konuda anlaştığını kamuoyu ile paylaştı. Rashica geçen sezon Galatasaray’da şampiyonluk sevinci yaşamış ve genel olarak başarılı bir performans göstermişti. Beşiktaş’ın gündeminde Deniz Türüç, Ramos, Talisca, Bakhtiyar Zaynutdinov gibi isimler söz konusu.

Neftçi Bakü Zoru Başarmak İstiyor

 neftçi bakü eşleşme

Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü, UEFA Konferans Ligi’nde Beşiktaş’a karşı sürpriz yapma peşinde. Fakat şu aşamada turu geçmek adına küçük çaplı bir mucizeye ihtiyaçları olacak. Bakü ekibi bundan bir tur önce Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımını devre dışı bıraktı. Neftçi Bakü’nün en azından maçı uzatmaya götürmek için 2 farklı galibiyete ihtiyacı olacak. Vodafone’daki zorlu atmosferi hesap edersek bunun pek de kolay görünmediğini söyleyebiliriz. Neftçi takımı, Azerbaycan Premier Lig’de bu hafta Sebail takımını ağırladı. 1-1 biten maçla beraber Neftçi bir kez daha puan kaybetmiş oldu. 2 haftası geride kalan ligde Mutu’nun talebeleri henüz galibiyet alamadı.