Hakan Güleç Tivibu Spor’a Transfer Olduğunu Açıkladı

13.08.2023 - 19:51

Hakan Güleç Tivibu Spor’a Transfer Olduğunu Açıkladı

Başarılı spor yorumcusu Hakan Güleç, Tivibu Spor’a transfer olduğunu açıkladı. Daha önce NTV ve beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Güleç, yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında yer alacak. 

Türkiye’deki spor kanalları yeni sezonun başlamasıyla transferleri hızlandırdı. Birçok önemli ismi kadrosuna katan kanallardan Tivibu Spor da transferlerine bir yenisini eklediğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Serdar Kelleci ile anlaşan Tivibu Spor’un yeni transferi Hakan Güleç oldu.

Geçmişte önemli spor kanallarında görev alan Hakan Güleç, yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkacak. Tivibu Spor’un transferlere devam etmesi bekleniyor.

Sezonun Başlamasıyla Tivibu Spor Ailesinde Sizlerle Olacağım

Hakan Güleç, Tivibu Spor ekranlarında yer alacağını Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Sezonun başlamasıyla Tivibu Spor ekranlarında yer alacağını açıklayan Hakan Güleç, şu ifadeleri kullandı:

Dostlar selam. Sezonun başlamasıyla birlikte ben de bundan böyle Tivibu Spor ailesinde yayınlarda sizlerle olacağım. Görüşmek üzere.


Hakan Güleç Kimdir?

Geçmişte NTV Spor ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Hakan Güleç, geçtiğimiz sezona kadar beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkıyordu. beIN Sports’un İtalya ligini ekranlara getirdiği dönemde bu lige özel programlarda görev alan Güleç, daha sonrasında Premier League programıyla beIN Sports’ta futbolseverlerin karşısına çıktı. 

beIN Sports’tan geçtiğimiz sezon ayrılan Hakan Güleç, uzun bir süre herhangi bir kanalla anlaşmadı. 2023/24 sezonunda herhangi bir kanalda yer alıp almayacağı merak edilen Hakan Güleç’in yeni adresi belli oldu.

Son dönemde transferler ve yayınladığı karşılaşmalarla dikkat çeken spor kanalı Tivibu Spor, Hakan Güleç ile anlaştı. 2023/24 sezonunda Tivibu Spor ekranlarında olacağını açıklayan Hakan Güleç’in böylece yeni adresi belli oldu. 

Hakan Güleç’in Tivibu Spor’da başta Avrupa futbolu olmak üzere birçok spor programında yer bulması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Güleç’in yer alacağı programlar netlik kazanacak.