Serdar Kelleci'nin Yeni Adresi Tivibu Spor Oldu

12.08.2023 - 10:26

Serdar Kelleci'nin Yeni Adresi Tivibu Spor Oldu

Geçtiğimiz günlerde A Spor’dan ayrılan Serdar Kelleci’nin yeni adresi Tivibu Spor oldu. Başarılı yorumcu, bundan böyle Tivibu Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak. Serdar Kelleci ilk yayınında, Bayern Münih-Leipzig Almanya Süper Kupa mücadelesinin yorumcu koltuğunda oturacak.

Geçtiğimiz günlerde A Spor’dan ayrıldığını açıklayan ve YouTube üzerinden yayınlar yapmaya başlayan Serdar Kelleci’nin yeni adresi Tivibu Spor oldu. Başarılı yorumcu, bundan böyle Tivibu Spor’da yorumlarını paylaşacak. Bayern Münih-Leipzig Almanya Süper Kupa maçıyla yayınlara başlayacak Serdar Kelleci’nin stüdyo programlarında da yer alması bekleniyor.

Bundan Sonra Tivibu Spor Ailesindeyim

Serdar Kelleci, yeni adresini Twitter hesabından duyurdu. Bundan böyle Tivibu Spor ekranlarında yer alacağını açıklayan Kelleci, şu paylaşımı yaptı:

Bir transfer haberi de ben vereyim. 
Bundan sonra Tivibu Spor ailesindeyim.
Açılışı da Bayern Münih - Leipzig Süper Kupa final maçıyla yapıyoruz. 
Maçın anlatımında, Güney Mergen olacak. Maçın yorumcusu olarak da ben görev yapacağım. 
⏰21.45
 📺Tivibu Spor 1


Serdar Kelleci Kimdir?

Uzun yıllar boyunca A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Serdar Kelleci, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Futbol yorumlarıyla dikkat çeken Serdar Kelleci, Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar ekonomi sektöründe çalıştı. 

Geçmişte TGRT, ON4 TV gibi kanallarda izleyicilerin karşısına çıkan Serdar Kelleci, 2015 yılında A Spor ekranlarında boy göstermeye başladı. Sabah Sporu programında o dönem A Spor’da çalışan Çiğdem Ceylan ve Setenay Cankat gibi isimlere eşlik etti. Melike Çelik ile Son Sayfa programına çıkmaya başlayan Kelleci, Haldun Domaç ve diğer spor yorumcuları ile ekranlara çıktı.

A Spor ekranlarında Skorbord programında da yorumlarını paylaşan Serdar Kelleci, 8 yıldır görev yaptığı kanala veda etti. 

“Gol Var mı?” YouTube kanalında da yorumlarını paylaşan Serdar Kelleci, kendi YouTube kanalında da yayınlara devam etti. Yeni bir kanalla anlaşıp anlaşmayacağı merak edilen Kelleci’nin yeni adresi Tivibu Spor oldu.

Serdar Kelleci, 2023/24 sezonunda Tivibu Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.