Manchester City-Sevilla UEFA Süper Kupa Maçı TV8,5’ta

14.08.2023 - 05:24

Manchester City-Sevilla UEFA Süper Kupa Maçı TV8,5’ta

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya geliyor. Çarşamba 22.00’deki Manchester City-Sevilla UEFA Süper Kupa maçı, TV8,5’ta naklen yayınlanıyor. TV8,5, açıkladığı yayın akışıyla “Manchester City-Sevilla şifresiz mi? Manchester City-Sevilla hangi kanalda?” sorularına yanıt vermiş oldu.

Avrupa’da geçtiğimiz sezonun en büyük iki kupasını kazanan Manchester City ile Sevilla, sezon öncesinde Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. RTÜK kuralları gereği şifresiz yayınlanması gereken Manchester City-Sevilla mücadelesinin yayıncısı belli oldu. Çarşamba 22.00’deki mücadele, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Manchester City Sezonu Arsenal Mağlubiyetiyle Açtı

Geçtiğimiz sezon Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve FA Cup’ı müzesine götürerek Avrupa’nın en iyi takımı olan Manchester City, sezon başlangıcında Arsenal ile karşılaştı. Community Shield mücadelesinde rakibine penaltılar sonucunda kaybeden Manchester City, uzun süre sonra bir final mücadelesinden istemediği sonuçla ayrıldı.

Lig maçında Burnley deplasmanında kazanan Manchester City, Avrupa’nın en büyük takımı olmak için sahaya çıkacak. Hedef Süper Kupa mücadelesinde Sevilla’yı mağlup etmek.

Manchester City-Inter Şampiyonlar Ligi Final.jpeg
Manchester City-Inter Şampiyonlar Ligi Finali

Avrupa Ligi’nde Favori Her Zaman Sevilla

Geçtiğimiz sezon son yılların en kötü performansını sergileyen ve uzun süre La Liga’da düşme hattında yer alan Sevilla, Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşmayı başardı. Sevilla’nın kupaya uzanması, bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti almasını sağladı.

Kötü giden sezonu da kupa ile taçlandırmayı başaran Sevilla, Manchester City önünde galip gelerek Süper Kupa’yı müzesine götürme hesapları yapıyor.

Sevilla-Roma Avrupa Ligi Finali
Sevilla-Roma Avrupa Ligi Finali

4 Karşılaşma da Manchester City’nin

Manchester City ile Sevilla, daha önce Şampiyonlar Ligi gruplarında 4 kez karşı karşıya geldi. Bu 4 karşılaşmayı da İngiltere temsilcisi Manchester City kazanmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Manchester City ile Sevilla’nın karşılaşmaları, 3-1 ve 4-0’lık sonuçlarla Manchester City lehine sonuçlandı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanını alarak Süper Kupa’ya katılan Manchester City ile Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla kozlarını paylaşıyor. Manchester City-Sevilla UEFA Süper Kupa maçını, Çarşamba 22.00’den itibaren TV8,5 ekranlarından izleyebilirsiniz.