BEIN LİNK Fenerbahçe-Gaziantep 13 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

13.08.2023 - 17:58

BEIN LİNK Fenerbahçe-Gaziantep 13 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Trendyol sponsorluğundaki Süper Lig’de Fenerbahçe, açılışı kendi sahasında yapıyor. Şampiyonluk hasretini 1 sene daha uzatan arı lacivertliler, ateşli taraftarını arkasına alarak Gaziantep FK takımını devirmek istiyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan zorlu maç öncesi futbol severler genel olarak; “Fenerbahçe maçı izle, Gaziantep maçı izle, Fenerbahçe Gaziantep canlı izle, Fenerbahçe Gaziantep canlı maç izle, Fenerbahçe Gaziantep maç izle, Fenerbahçe Gaziantep bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara öncelik veriyor. Spor Ekranı farkıyla maç öncesi gelişmeleri inceleyebilirsin.

FENERBAHÇE-GAZİANTEP MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Gaziantep FK Maç Afişi

Fenerbahçe-Gaziantep FK Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Gaziantep FK Canlı Maç İzle Bein Sports

Fenerbahçe-Gaziantep FK Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin iç sahada Gaziantep FK takımını ağırlayacağı açılış haftası maçı sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe-Gaziantep FK Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe, Gaziantep’i yenerek taraftarına ilk maçtan güven aşılamak istiyor. Maça dair tüm istatistiklere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE-GAZİANTEP MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Ağır Basıyor

 fenerbahçe gaziantep süper lig

Ali Koç yönetiminde henüz o çok istenen şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, bir sezonu daha hayal kırıklığıyla kapattı. En azından Türkiye Kupası başarısı ile teselli bulan Fenerbahçe, ligi 2’nci basamakta tamamladı. Elbette Fenerbahçe taraftarını artık 2’nci olmak kesinlikle tatmin etmiyor. 2014 senesinden bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamayan Fenerbahçe, bu sezon artık bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Yaz transfer döneminde Tadic gibi dominant bir oyuncuyu kadroya katarak gerekli mesaj verilmişti. Ayrıca Dzeko gibi deneyimli bir oyuncunun takıma dahil edilmesi, beklentileri de önemli oranda yükseltti. Şu ana dek resmi anlamda sadece UEFA Konferans Ligi maçlarında izlediğimiz yeni oyuncular, taraftarlara epey güven vermiş durumda. Fenerbahçe tüm bu koşullar bir araya geldiğinde Gaziantep FK karşısına net şekilde favori olarak çıkıyor. Bu arada Emre Mor ve Serdar Aziz’in sakat olduklarını anımsatalım.

Fenerbahçe Fred ile Anlaştı

 fred

Sarı lacivertli ekip transferde hız kesmeye pek niyetli görünmüyor. Ezeli rakibi Galatasaray ile bu konuda ciddi bir rekabete giren Fenerbahçe, çıtayı düşürmek istemiyor. Galatasaray’ın Icardi ile yeniden anlaşması ve Zaha gibi bir yıldızı elinden alması, Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Bu noktada Manchester United’ın başarılı orta saha oyuncusu Fred ile anlaşıldığı bu hafta resmi olarak duyuruldu. Sosyal medyada haber, taraftarlar tarafından son derece olumlu karşılandı. Fred’in en kısa süre içinde sahaya inip takıma yardımcı olması bekleniyor.  Fenerbahçe’nin Fred transferinden sonra 1’i kaleci olmak üzere 2 oyuncuyu daha bitirmek üzere olduğu gelen haberler arasında.

Gaziantep FK Aylar Sonra Sahada

 gaziantep fk teknik direktörü

Hatırlanacağı üzere Gaziantep FK takımı, Hatayspor ile beraber depremden dolayı ciddi düzeyde maddi manevi zarara uğramıştı. Hem bu takımların acılarını hafifletmek hem de onları maddi olarak korumak adına ligden çekilmeleri sağlanmıştı. Hatayspor ve Gaziantep FK takımları geçen sezon şubat ayından itibaren hiçbir resmi maça çıkamadı. Her maç 3-0 yenilgi olarak kabul edildi ancak takımların ligde kalacakları garanti edildi. Takımın başında artık İngiltere’ye transfer olan Erol Bulut bulunmuyor. Geçen sezonki takımın ana iskeleti önemli oranda değişti diyebiliriz. Şu anda takımı Erdal Güneş yönetiyor. Bakata, Khacef, İlker Karataş ve Max Gradel gibi isimler kadroya dahil edildi. Bu yıl, Gaziantep FK takımını her anlamda oldukça zor bir sezonun beklediğini söylemek gerekiyor.