Mehmet Özdilek TRT Spor’da

12.08.2023 - 11:23

Mehmet Özdilek TRT Spor’da

Teknik direktör Mehmet Özdilek TRT Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Stadyum’un yeni yorumcuları arasına eklenen Özdilek, sezon boyunca TRT Spor ekranlarında yer alacak. Mehmet Özdilek, TRT Spor’daki yayınlarına Kayserispor-Galatasaray maçının ardından başlayacak. 

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren TRT Spor, Mehmet Özdilek ile anlaşma sağladı. Başarılı teknik direktör, 2023/24 sezonunda TRT Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Özdilek, Stadyum programının yorumcuları arasına eklendi.

Mehmet Özdilek’in kadroya eklenmesiyle Stadyum yorumcuları netlik kazandı. Tugay Kerimoğlu, İlker Yağcıoğlu, Ogün Temizkanoğlu ve Mehmet Özdilek Stadyum programında yer alacak.

TRT Spor Mehmet Özdilek’i Tanıttı

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden “Şifo” lakaplı Mehmet Özdilek, TRT Spor’da bu sezon ekranlara çıkacak. Mehmet Özdilek’in TRT Spor ekranlarında yer alacağı ise TRT Spor’un Twitter’dan yaptığı paylaşımla açıklandı. TRT Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

İşte yenilenen ve güçlü kadrosuyla Stadyum’un bu sezonki yorumcuları: Mehmet Özdilek


Stadyum Yorumcularına Yeni İsmin Ekleneceğini Sina Koloğlu Duyurmuştu

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor’un yorumcu kadrosu Sina Koloğlu tarafından paylaşılmıştı. Koloğlu, yeni sezonda beIN Sports’tan ayrılan İlker Yağcıoğlu ve Tugay Kerimoğlu’nun beIN Sports ekranlarında yer alacağını açıklamıştı. Kemal Aslan ve Nihat Kahveci ise TRT Spor’a veda etmişti.

Sina Koloğlu, yaptığı paylaşımda yeni yorumcu kadrosuna bir ismin daha ekleneceğini dile getirmişti. Koloğlu’nun konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Süper Lig maçları başlıyor. TRT 'Stadyum' programı ve beIN Sports yorumcu ekipleri belli oldu. 'Stadyum'da bu sene yeni isim Tugay Kerimoğlu. beIN Sports'tan 'Galatasaray'ın hakkı yeniyor' diyerek istifa etmişti. 'Stadyum'da. Ogün Temizkanoğlu ve İlker Yağcıoğlu ile birlikte yorum yapacak. Geçtiğimiz yıl ekipte olan Nihat Kahveci, Nutspor'da. Bu ekibe bir isim daha eklenecek.

Stadyum’a eklenen isim Mehmet Özdilek oldu. Yıllarca Beşiktaş formasını terleten ve futbolu bıraktıktan sonra birçok kulüpte teknik direktörlük deneyimi yaşayan Şifo Mehmet, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Stadyum programında kendine yer bulacak.
Mehmet Özdilek’in TRT Spor’daki macerasının bugün oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçının ardından yayınlanacak Stadyum programıyla başlaması bekleniyor.