TRT Spor 2023/24 Sezonu Yorumcu Kadrosu Belli Oldu

10.08.2023 - 16:45

TRT Spor 2023/24 Sezonu Yorumcu Kadrosu Belli Oldu

TRT Spor’un yeni sezon öncesinde yorumcu kadrosu belli oldu. Yeni isimleri kadrosuna katan TRT Spor’da bazı isimlerle yollar ayrıldı. TRT Spor 2023/24 sezonu yorumcu kadrosunu açıklayan isimse Sina Koloğlu’ydu.

Süper Lig başlangıcı öncesinde spor kanallarında bir hareketlilik söz konusu. Birçok isimle yollar ayrılırken yeni isimler kadroya dahil ediliyor. TRT Spor da hareketliliğin yoğun yaşandığı kanallardan biri oldu.

TRT Spor’da Nihat Kahveci ve Kemal Aslan ile yollar ayrıldı. Ayrılık sonrasında kanalın kimle anlaşacağı merak ediliyordu. Bu belirsizlik Sina Koloğlu’nun yaptığı paylaşımla son buldu.

Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu TRT Spor’da

TRT Spor’un yorumcu kadrosuna giren iki isim Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon beIN Sports’ta görev yapan bu iki isim, TRT Spor’un sevilen programı Stadyum’da yer alacak. İki isme Ogün Temizkanoğlu’nun eşlik edeceği açıklandı. İlerleyen günlerde bir ismin daha kadroya eklenmesi bekleniyor.

Sina Koloğlu’nun TRT Spor yorumcu kadrosuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Süper Lig maçları başlıyor. TRT 'Stadyum' programı ve beIN Sports yorumcu ekipleri belli oldu. 'Stadyum'da bu sene yeni isim Tugay Kerimoğlu. beIN Sports'tan 'Galatasaray'ın hakkı yeniyor' diyerek istifa etmişti. 'Stadyum'da. Ogün Temizkanoğlu ve İlker Yağcıoğlu ile birlikte yorum yapacak. Geçtiğimiz yıl ekipte olan Nihat Kahveci, Nutspor'da. Bu ekibe bir isim daha eklenecek.


TRT Spor Transferlere Devam Ediyor

Kemal Aslan ve Nihat Kahveci ile yolları ayıran TRT Spor, Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu’nu transfer etti. Ayrıca gündüz kuşağında da transferler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ergin Aslan, TRT Spor’a transfer olduğunu duyurdu. Önümüzdeki günlerde TRT Spor cephesinde yeniliklerin devam etmesi bekleniyor.

Yeni sezonda Stadyum başta olmak üzere birçok futbol programına yer verecek TRT Spor’un yeni yorumcuları kadrosuna katacağı tahmin ediliyor.