Bein LİNK Kayserispor-Galatasaray 12 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

12.08.2023 - 16:57


Bein LİNK Kayserispor-Galatasaray 12 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, bu akşam sezonun ilk maçına Kayseri’de çıkıyor. Saat 21.45’te başlayacak olan zorlu müsabakaya Kadir Has Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Kayserispor Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Kayserispor maçı izle, Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray canlı maç izle, Kayserispor Galatasaray maç izle, Kayserispor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Maça dair güncel gelişmeler şimdi içeriğimizde sizlerle!

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

icardi kayserispor

Kayserispor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Kayserispor-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve Kayserispor arasındaki açılış haftası maçı, bu akşam sadece beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Kayserispor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Okan Buruk önderliğindeki Galatasaray, Kayseri deplasmanında kazanarak sezona etkili bir başlangıç yapmak istiyor. Kayserispor Galatasaray maçına dair istatistikleri takip etmek istiyorsanız GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Sezona Hazır

 okan buruk

Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 1’inci haftasına oldukça moralli geliyor. Ligin son şampiyonu olan Galatasaray hem tatmin edici bir transfer dönemini arkasında bıraktı hem de Şampiyonlar Ligi elemelerinde firesiz ilerliyor. Tur kapısını aralayan Galatasaray, Devler Ligi’nde ülkemizi temsil etmeye yakın görünüyor. Geçen sezonki kadronun en önemli parçalarını elde tutan ve üzerine kilit transferler yapan sarı kırmızılı ekip, hedefleri iyice büyütmüş durumda. Zaha ve Angelino gibi yıldızların yanında Icardi’nin bonservisinin alınması taraftarları epey heyecanlandırdı. Son resmi maçında Slovenya’da 3 gol bulan Galatasaray’ın en önemli handikabı bu maçın yorgunluğu olabilir. Zaha’nın hafif sakatlığı nedeniyle bu maçta süre alması pek beklenmiyor.

Sarı Kırmızılılar Tete ile Anlaştı

 tete

Galatasaray, yaz transfer döneminin sonlarına doğru beklenildiği üzere atağa kalktı. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüme halinde olan Tete, bu hafta Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı. Böylelikle Galatasaray, Fenerbahçe’ye ikinci transfer çalımını da atmış oldu. Premier Lig’de etkileyici performanslarına tanık olduğumuz Tete, genellikle sağ kanatta kendine yer buluyor. Kulüp Tete ile 4+1 yıl şeklinde sözleşme imzaladığını resmi sitesinden duyurdu. Oyuncunun tam adı “Mateus Cardoso Lemos Martins” olmasına rağmen Tete olarak tanınıyor. Brezilyalı oyuncu son olarak Leicester City takımında forma giymişti.

Kayserispor’u Transfer Yasağı Zorluyor

 çağdaş atan

Trendyol Süper Lig’de ilk haftadan geçen sezonun şampiyonu olan Galatasaray’ı ağırlayacak Kayserispor’un işi hiç de kolay olmayacaktır. Kayserispor, Çağdaş Atan önderliğinde geçen sezonu 9’uncu basamakta tamamladı. UEFA’nın, kulübün transfer yasağını kaldırmaması nedeniyle sarı kırmızılılar son derece sıkıntılı bir yaz dönemi geçirdi. Geçen sezonun son bölümünde takımda ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Mensah, Gavranovic, İlhan Parlak gibi önemli isimler takımdan ayrıldı. Kulüp diğer oyuncuların önemli bir kısmını bir şekilde takımda kalmaya ikna etti. Bu maç öncesinde ev sahibi ekipte ciddi bir eksik söz konusu değil.