Kaan Kural: Türkiye’nin En Etkili Spor Yorumcusu Serdar Ali Çelikler

08.08.2023 - 06:14

Kaan Kural: Türkiye’nin En Etkili Spor Yorumcusu Serdar Ali Çelikler

Socrates Dergi yorumcularından Kaan Kural, geçtiğimiz günlerde 343 Digital YouTube kanalında Serhat Ulueren’in konuğuydu. Türkiye’n etkili yorumcusu sorusuna Kaan Kural, Serdar Ali Çelikler yanıtını verdi. Socrates Dergi’deki program partneri Mehmet Demirkol hakkında da görüşlerini bildiren Kural, Demirkol’u daha donanımlı bulduğunu sözlerine ekledi.

343 Digital’in en sevilen programlarından Röveşata’nın geçtiğimiz haftalarda konuğu Kaan Kural’dı. Serhat Ulueren’in sorularını yanıtlayan Kural, “en etkili spor yorumcusu kim?” sorusuna Serdar Ali Çelikler yanıtını verdi.

Socrates Dergi YouTube’da Oyna Devam programında partneri Mehmet Demirkol’dan da övgüyle bahseden Kural, Demirkol’un daha donanımlı olduğunu ve bu yüzden daha küçük bir kitleye hitap ettiğini belirtti.

Şu Anda En Etkili Yorumcu Serdar Ali Çelikler

Serhat Ulueren’in programına katılan Kaan Kural, birçok soruya yanıt verdi. Kural’ın “en etkili yorumcu kim?” sorusuna verdiği yanıt ise şu şekildeydi:

Şu anda herhalde Serdar Ali Çelikler. Etki biraz tartışmalı ama yarattığı yankı, söylediklerinin takip edilmesi açısından herhalde Serdar Ali Çelikler. “
Bu sorunun hemen ardından Serhat Ulueren, Mehmet Demirkol hakkında yorumunu sordu. Mehmet Demirkol’u daha donanımlı bulan Kaan Kural, şu yanıtı verdi:
Mehmet Demirkol’un daha rafine bir tarafı var. Daha sağlıklı bir bakış açısı da var ve bence daha donanımlı. Biraz daha küçük bir kitleye hitap ediyor doğal olarak.
Kaan Kural  Serhat Ulueren 343 Digital Röveşata Programı
Serhat Ulueren, Kaan Kural/343 Digital Röveşata Programı

Kaan Kural Kimdir?

YouTube yayını yapan spor kanalları arasında yer alan 343 Digital’e konuk olan Kaan Kural, Socrates Dergi’de yorumculuk yapıyor. NBA maçlarının yorumcu koltuğunda oturan ve bir süredir S Sport’ta da görev yapan Kural, geçmişte NTV, Sky Türk ve Sports TV gibi kanallarda çalıştı.

Kaan Kural, basketbol yorumlarının yanına League of Legends yorumlarını da eklemeyi başardı. 2015 yılında Riot Games Türkiye bünyesinde LoL karşılaşmalarını yorumladı. Bu görevinden geçtiğimiz aylarda ayrıldı.

Socrates Dergi’de Oyna Devam ve Amerikan Mutfak programlarıyla basketbolseverlerin karşısına çıkan Kaan Kural, 2023/24 sezonunda da Socrates Dergi ve S Sport’taki görevlerine devam edecek.