Netfçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

08.08.2023 - 08:54

Netfçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, üçüncü ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşıyor. Neftçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı S Sport Plus’ta yayınlanıyor. Perşembe 20.00’deki mücadeleyi, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, ikinci ön eleme turunda Arnavutluk temsilcisi Tirana ile kozlarını paylaştı. Her iki maçı da kazanmayı başaran Beşiktaş, Azerbaycan’ın başarılı ekiplerinden Neftçi Bakü ile eşleşti. 

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçının yayıncısı belli oldu. Perşembe 20.00’deki mücadele, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Neftçi Bakü-Beşiktaş hangi kanalda? Neftçi Bakü-Beşiktaş şifresiz mi? Neftçi Bakü-Beşiktaş maçını nasıl izleyebilirim?” soruları yanıt buldu.

Neftçi Bakü-Beşiktaş maçını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Şenol Güneş Tirana Maç Sonunda Açıklamalarda Bulundu

Tirana’yı deplasmanda 2-0 ile geçen Beşiktaş’ta maç sonu teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Maçın başında sahaya yabancı maddeler atılmasına da değinen Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:

Sahada şiddet ve kötü görüntü istemeyiz. Güzel bir görüntü değildi, sahada şiddet görmek istemeyiz. Bundan kimse memnun olmaz. Şiddeti kim yaparsa yapsın, doğru bulmam. Taraftarlar takımlarına tezahürat ile destek olur, bu kötü görüntüler sadece zarar verir.
Tirana ile ilgili konuşmak bana düşmez ama Hassani iyi bir oyuncu. İyi bir sol ayağı var. Kaleci Selmani'ye de üzüldüm. Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur.
Amartey, geç geldi ve idmansızdı. Belki daha kısa süre oynatabilirdik ama Necip sakatlandı. Oyuna girdi, gayet uyumlu oynadı. Kendisini tebrik ediyorum.
                   Şenol Güneş Tirana-Beşiktaş Maç Sonu Basın Toplantısı
Şenol Güneş Tirana 0-2 Beşiktaş Maç Sonu Basın Toplantısı

Neftçi Bakü Zeljeznicar’ı Elemeyi Başardı

Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü, ikinci ön eleme turunda Zeljeznicar ile karşılaştı. Rakibini iç sahada 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Neftçi Bakü, Beşiktaş’ın rakibi olmayı başardı.

Hazırlık kampı için Rusya’yı tercih eden Neftçi Bakü, burada Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapmış ve mücadeleyi kaybetmişti.

Bir üst tura yükselmeyi hedefleyen Neftçi Bakü ile temsilcimiz Beşiktaş arasındaki Bakü’deki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçını, Perşembe 20.00’den itibaren S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.