Ali Emre Dedeoğlu NTV Spor Müdürü Oldu

07.08.2023 - 18:43

Ali Emre Dedeoğlu NTV Spor Müdürü Oldu

NTV’nin spor servisinde görev alan başarılı spiker Ali Emre Dedeoğlu, kanalın spor müdürü oldu. Twitter hesabından yeni görevini paylaşan Dedeoğlu, yeni dönemde NTV Spor Müdürü olarak görev yapacak.

NTV’de spor servisinde yaşanan ayrılıklar sonrasında kanalın neler yapacağı merak konusuydu. Ali Emre Dedeoğlu yaptığı paylaşımda NTV’nin spor servisinin çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Ayrıca kanalın spor servisi müdürü de Ali Emre Dedeoğlu olacak.

Ali Emre Dedeoğlu Yeni Görevlendirme Metnini Paylaştı

Yaklaşık 2 sezon önce beIN Sports’tan NTV’ye geçiş yapan Ali Emre Dedeoğlu, kanalın spor müdürü oldu. Twitter hesabından “Bir kap bildirimi de benden. NTV Spor servisi çalışmaya devam ediyor. Yeni dönemde görüşmek üzere” notuyla yeni görevlendirme metnini paylaşan Dedeoğlu, kanalın faaliyetlerine devam edeceğini de böylece açıkladı.

Ali Emre Dedeoğlu’nun paylaştığı metin ise şu şekildeydi:

Değerli Arkadaşlar,
Değerli çalışma arkadaşımız Ali Emre Dedeoğlu, bugün itibarıyla NTV Spor Müdürü olarak atanmıştır.
Beykent Üniversitesi'nden mezun olan ve 2021 yılından bu yana NTV bünyesinde sunucu olarak görevini sürdüren Ali Emre Dedeoğlu, toplam 15 yıllık kariyeri boyunca 3 yıl Habertürk ve 10 yıl beIN Sports kanallarında görev almıştır.
Ali Emre Dedeoğlu'nu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Ali Emre Dedeoğlu Kimdir?

Digiturk’e 2011 yılında katılan Ali Emre Dedeoğlu, basketbol anlatımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Son dönemde Euroleague maçlarının anlatımıyla fark yaratan Dedeoğlu, futbol karşılaşmalarında da görev aldı. beIN Sports’a 19 Kasım 2021 tarihinde veda eden Ali Emre Dedeoğlu, yeni adresini NTV şeklinde açıkladı. 

NTV’de Türkiye basketbol maçlarını anlatan Ali Emre Dedeoğlu, NTV Spor YouTube kanalında da birçok içerikte yer aldı. Geçtiğimiz sezon basketbol ve futbol programlarında yer alan Ali Emre Dedeoğlu, bundan böyle NTV’de spor müdürü olarak görev yapacak.