BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 21 Mayıs BEIN LİNK

21.05.2022 - 09:20

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 21 Mayıs BEIN LİNK

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de ligin son haftasında kendi sahasında Konyaspor takımını ağırlıyor. Taraftarına güzel şekilde veda etmek isteyen Beşiktaş’ın güçlü Konyaspor’a karşı bunu başarıp başaramayacağı merak konusu. Vodafone Park’ta oynanacak olan maç, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maç öncesi gerçekleşen popüler aramaların şu şekilde sıralandığını görüyoruz: Konyaspor maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Konyaspor maç izle, Konyaspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle,  Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Bu keyifli maça dair tüm detayları sizler için derlemeye çalıştık.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Konyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş Konyaspor İzleme Linki Beşiktaş’ın Avrupa şansı kalmamış olsa da taraftalar takımlarını son haftada yalnız bırakmayacak. Maç, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 2 kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş-Konyaspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş Konyaspor maçına dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler, yayıncı kuruluşa ait resmi siteden faydalanabilir.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş 9 Kişiyle Skoru Korudu

beşiktaş konyaspor maçı hazırlıkları

Beşiktaş geçtiğimiz hafta oldukça ilginç bir 90 dakikayı geride bıraktı. İzmir’de Göztepe ile son deplasman maçına çıkan Beşiktaş, maçın hemen başında 9 kişi kaldı. Buna rağmen ilginç bir şekilde 2-0’lık skor avantajı yakalayan siyah beyazlı ekip, çok uzunca bir süre 2 kişi eksik oynamak zorunda kaldı. Göztepe çok sayıda pozisyon yakalasa da bunları değerlendiremedi ve 90 dakikayı gol atamadan tamamladı. Bu durumda Beşiktaş’ın dirençli savunma kimliğinin de payı elbette yadsınamaz. Bu maçta kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bırakan Josef ve Rosier kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca yıldız oyuncu Pjanic de sakatlık probleminden dolayı ligin son maçını kaçırmak zorunda kalacak. Takım Ismael önderliğinde çıktığı 7 maçtan sadece tek bir yenilgi ile ayrıldı.

Konyaspor’a Mucize Gerekiyor

konyaspor beşiktaş maçı öncesi görsel

Konyaspor ve Fenerbahçe arasındaki ikincilik yarışı artık büyük ölçüde netleşti. Herhangi bir mucize olmazsa Konyaspor ligi Fenerbahçe’nin hemen ardından üçüncü sırada tamamlayacak. Konyaspor’un ligi ikinci sırada tamamlaması için Beşiktaş’ı deplasmanda farklı yenmesi ve Fenerbahçe’nin lig sonuncusu Yeni Malatyaspor’a kaybetmesi gerekiyor.  Bu nedenle matematiksel anlamda şansı teknik olarak devam ettiği için henüz ilan edilmiş bir durum söz konusu değil. Konyaspor lig ikinciliği hedefinden bağımsız bir şekilde bu önemli deplasmanda pozitif bir futbol oynamak istiyor. Takımda önemli bir sakatlık probleminin olmaması, bu durum için elverişli bir ortam yaratıyor. Mpoku, Cikalleshi ve Bytyqi gibi yabancı futbolcuları ile bu sezon fark yaratan Konya temsilcisi, maç öncesinde İstanbul’a son derece iddialı geliyor.

Beşiktaş’ta Kalanlar ve Gidenler Netleşiyor

beşiktaş atiba antrenman

Beşiktaş takımında Konyaspor maçından sonra atık yavaş yavaş giden ve kalan futbolcular netleşmeye başlayacaktır. Muhtemelen Valerien Ismael’in vereceği kapsamlı rapor oyuncuların da kaderini belirleyecektir. Beşiktaş, futbolcularına gelen cazip teklifleri bu dönemde değerlendirmek istiyor. Bazı futbolcularla ise TFF’nin yabancı kuralına göre sözleşme yapılacak. Örneğin 39 yaşındaki Atiba’nın durumu, tümüyle bu kuralın netleşmesine bağlı. Öte yandan Teixeira’nın takımdan ayrılmak istemesi durumunda yönetim zorluk çıkarmayacak. Yönetimin kalmasını istediği Larin ile olan pazarlık süreci ise bu süreçte hız kazanacaktır. Bu sene sözleşmeleri sona erecek olan Gökhan, Oğuzhan, Mehmet Topal, Pjanic gibi oyuncularla yeni sözleşme yapılmayacak. Vida ve Güven’in durumu ise henüz bir netlik kazanmış değil.