Imoco-Vakıfbank CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali TRT Spor’da

21.05.2022 - 08:43

Imoco-Vakıfbank CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali TRT Spor’da

Imoco ile Vakıfbank arasında oynanacak CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali TRT Spor’da. Pazar 19.00’dan itibaren bu dev finali TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde sezonun kulüpler bazında son kupası sahibini buluyor. İtalya temsilcisi Imoco ile temsilcimiz Vakıfbank şampiyonluk için karşı karşıya geliyor. Imoco-Vakıfbank CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yayın haklarını elinde bulunduran S Sport, mücadeleyi S Sport 2 kanalından yayınlayacak. Ayrıca karşılaşma TRT Spor’dan da şifresiz ekranlara gelecek. Pazar 19.00’dan itibaren bu keyifli karşılaşmayı, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

RTÜK Kuralları Gereği Şifresiz Yayınlanmak Zorunda

CEV Şampiyonlar Ligi, RTÜK Önemli Olaylar Listesine dahil oldu. Sezon başında yapılan listede final karşılaşmaları yer aldı. Bu da finallerin şifresiz yayınlanmak zorunda olduğu anlamına geldi. 

Maça saatler kala TRT Spor Twitter hesabından karşılaşmanın şifresiz yayınlanacağı duyuruldu. Yapılan paylaşım şu şekildeydi:

🏐Temsilcimiz VakıfBank tarih yazmak için sahne alacak, tüm Türkiye tek yürek olacak!
🏆CEV Şampiyonlar Ligi Finali
Imoco Conegliano🆚VakıfBank
📅Pazar
⌚️19.00
📺 TRT Spor



Geçen Sezonun Rövanşı

Imoco ile Vakıfbank geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşmış ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf 3-2’lik sonuçla Imoco olmuştu. Bu yıl Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde bir kez daha karşılaşan iki ekibin bu mücadelesinde ise aynı skorla Vakıfbank kazanan taraf olmayı başarmıştı.

Geçtiğimiz sezonki gibi finale yükselmeyi başaran iki ekip de kupaya uzanmak istiyor. İki ekip arasında oynanan 5 maçın 4’ünde karar setine gidilmesi de rekabeti gözler önüne seriyor. 

Rus takımlarının ihracı sonrası yarı finali maç yapmadan geçiren Imoco ile yarı finalde Fenerbahçe Opet’i altın set sonucunda mağlup etmeyi başaran Vakıfbank arasındaki bu dev finali, Pazar 19.00’dan itibaren TRT Spor, S Sport 2, S Sport Plus, CEV Youtube, TRT Spor, D Smart GO ve Spor Smart 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.