BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Galatasaray 20 Mayıs BEIN LİNK

20.05.2022 - 15:47

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Galatasaray 20 Mayıs BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de artık son hafta maçları oynanıyor. Ligin 38’inci haftasının açılışını Antalyaspor ve Galatasaray takımları yapıyor. Keyifli ve bol pozisyonlu geçmesi beklenen maç saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen kişilerin yöneldiği aramalar genel olarak şu şekilde: Antalyaspor maçı izle, Galatasaray maçı izle, Antalyaspor Galatasaray canlı izle, Antalyaspor Galatasaray canlı maç izle, Antalyaspor Galatasaray maç izle, Antalyaspor Galatasaray bedava maç izle, Antalyaspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya dair tüm gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

ANTALYASPOR-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Antalyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Antalyaspor-Galatasaray İzleme Linki Antalyaspor ve Galatasaray arasındaki karşılaşma Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Maç, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından izlenebilecek.

Antalyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Nuri Şahin ile iyi bir çıkış yakalayan Galatasaray ile önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak olan Galatasaray birbirlerine rakip oluyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyenler, GS TV canlı yayınından faydalanabilir.

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Taraftarına Güzel Veda Etti

antalyaspor galatasaray maç görseli

Galatasaray son iç saha maçında güçlü Adana Demirspor’a karşı önemli bir galibiyet aldı. Maçta geriye düşmesine rağmen çok hızlı bir şekilde reaksiyon veren ekip, maçı 3-2’lik skorla kazandı. Goller dışında çok sayıda pozisyona giren Galatasaray’da özellikle Gomis, etkili oyunu ile ön plana çıktı. Yine de bu galibiyet, Torrent’in kalması adına yetersiz olacak gibi görünüyor. Sarı kırmızılı ekip geride kalan 37 hafta toplamda 51 puan alabildi. Ligdeki son deplasman sınavına Antalyaspor karşısında çıkacak olan takım, şu anda 14 yenilgi aldı. Avrupa kupalarına gidemeyeceği kesinleşen takım, tam anlamıyla bir prestij maçına çıkıyor. Antalyaspor’a uzun zamandır yenilmeyen sarı kırmızılı ekipte Pena ve Omar’ın sakatlık sorunu sürüyor.

Sarı Kırmızılılarda Seçim Heyecanı Yaşanıyor

ali sami yen

Galatasaray bir yandan saha içi sonuçlarıyla uğraşırken diğer yandan da yönetimsel krizi aşmaya çalışıyor. Yakın zaman önce yapılan kurul toplantısında seçim günü netleştirildi. Buna göre Galatasaray’da seçim 4 Haziran günü gerçekleştirilecek. Adaylık sürecinde daha şimdiden pek çok kişinin adı geçiyor. Fakat Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu’nun adaylığı resmiyet kazandı. İdari açıdan ibra edilmeyen yönetimde yer aldığı için Abdürrahim Albayrak bu seçimlerde başkanlığa aday olamayacak. Seçimden sonra Galatasaray’ın yeni teknik direktörünün de açıklanması bekleniyor. Torrent ile yolların ayrılmasına bu anlamda kesin gözüyle bakılıyor.

Antalyaspor’da Nuri Şahin Farkı

antalyaspor'un hazırladığı maç görseli

Antalyaspor kısa sürede kariyerinde çok önemli bir ilerleme gerçekleştirdi. Oyunculuk kariyerinde olduğu gibi teknik direktörlük kariyerinde de önemli yerlere gelebileceğinin sinyallerini veren Şahin, Antalyaspor’da değişim rüzgârını başlatan isim oldu. Antalyaspor, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe’den sonra en formda ikinci takım durumunda. Başarılı takım tam 15 haftadır maç kaybetmiyor. Son resmi maçta Kasımpaşa gibi dirençli bir takımı 4-2 deviren Antalyaspor, kadrosunu koruyarak önümüzdeki seneyi ilk 4 sırada tamamlamak istiyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Antalyaspor Galatasaray’a 2-0 kaybetmişti. Bu maç öncesinde Mehmedi’nin sakat olduğu görülüyor.