Euroleague Finali 39 Kamera ile 85 Ülkede!

20.05.2022 - 12:20

Euroleague Finali 39 Kamera ile 85 Ülkede!

Euroleague’de final zamanı geldi! Anadolu Efes ve Real Madrid arasında cumartesi günü oynanacak final maçı hem nefesleri kesecek hem de yayıncılık anlamında oldukça yenilikçi anlara imza atılacak. Televizyon başındaki izleyicilerin sanal gerçekli teknolojisi ile kendilerini Belgrad’ta bulacakları final, 85 ülkede canlı yayınlanacak.

39 Kamera İş Başında

euroleague

Euroelague’de final four maçları 31 canlı yayın kamerasıyla çekilecek. Buna kamera arkası aksiyona adanmış 5 kamera ve sanal gerçeklik yayınları için donanımlı 3 kamera daha eşlik edecek. Anadolu Efes ile Real Madrid arasındaki final maçında son teknoloji bir yayın prodüksiyonuna imza atılacak ve final, tüm dünyadaki basketbol seyircisine bu yenilikçi teknoloji ile aktarılacak.

Geçen sezon gerçekleştirilen ilk final four VR yayınının başarısının ardından, bu yıl Türk Havayolları, YBVR teknolojisi ile taraftarları doğrudan evlerinden Stark Arena'ya getiriyor. YBVR deneyimine erişmek için taraftarların Euroleague TV final four üyeliğini satın almaları gerekiyor. Aksiyon Stark Arena'daki oyunlarla sınırlı değil. Aynı yüksek prodüksiyon standartları, YouTube'dan da canlı izlenebilecek.

85 Ülkede Canlı Yayınlanacak

Anadolu Efes takımının sevinci

Euroleague finali onlarca ülkede canlı yayınlanacak. 85 ülkede farklı yayıncıların Euroleague maçlarını yayınlama hakkı bulunuyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm kıtalardaki pek çok ülkede dev final canlı olarak ekranlara gelecek.

Buna ek olarak Euroleague TV üzerinden de dünyanın her köşesinden Euroleague finalini canlı izlemek  mümkün olacak. İnternet üzerinden yayın yapan Euroleague TV'de eski EuroLeague şampiyonları Joe Arlauckas ve Jiri Zidek'in Ronald’ın uzman yorumları yer alacak. İzleyiciler, özel konuk ve eski EuroLeague oyuncusu Michael Roll ile aksiyonu gerçek zamanlı olarak analiz ederken, mücadeleyi YouTube'da Anthony Goods of Swish Cultures ile birlikte izleyerek ikinci ekran deneyimini de yaşayabilecekler.

Dev Final Cumartesi Günü Oynanacak

Anadolu Efes soyunma odası

Anadolu Efes-Real Madrid maçı 21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. 2021-2022 Euroleague finali Belgrad’ta bulunan Stark Arena’da oynanacak ve saat 20:00’da başlayacak. Büyük final maç, beIN Sports Haber ve Bein Sports 3 kanallarında yayınlanacak.