CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Beşiktaş 19 Aralık BEIN LİNK

19.12.2021 - 15:04

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Beşiktaş 19 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig bu hafta oldukça özel bir derbiye sahne oluyor. Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, benzer durumdaki Beşiktaş’ı Ülker Stadyumu’nda ağırlıyor. Bugün saat 19:00’da başlayacak müsabakaya tahmin edildiği üzere taraftarın yoğun bir ilgisi söz konusu. Ezeli rekabeti ekran karşısında izlemek isteyen futbol severler, maç öncesi şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle, Fenerbahçe Beşiktaş maç izle, Fener maçı izle, BJK maçı izle, FB BJK maçı canlı izle, Bein Sports canlı yayın, BEIN Link, şifresiz maç izle, bedava maç izle. Bu önemli derbi öncesi iki takımın güncel durumlarını ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bein Sports'un Dev Derbiye Özel Olarak Hazırladığı İstanbul Boğazı Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beşiktaş İzleme Linki! Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugünkü müsabaka ile beraber 354’üncü randevularına çıkmış olacak. Fırat Aydınus’un yöneteceği derbi karşılaşmasını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Süper Lig’de 17’nci haftanın sonucu en çok merakla beklenen müsabakası, hiç şüphesiz ki bugün oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisi olarak kabul ediliyor. Derbi aynı zaman da yurt dışında da pek çok ülkeden canlı yayınlanacak. Maçı beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayacak futbol severler, yayıncı kuruluşun web sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünü değerlendirebilir. Ayrıca Fenerbahçe TV’de karşılaşma ile beraber başlayacak olan “Maç Havası” adlı program da istatistik takibi açısından oldukça iyi opsiyon.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Fırsat Tepmeyi Sürdürüyor

Fenerbahçe Gaziantep FK'ya Kaybetti

Fenerbahçe mutlak şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşamayı sürdürüyor. Sarı lacivertli ekibin Galatasaray deplasmanında elde ettiği galibiyetten sonra önemli bir çıkış yakalaması bekleniyordu. Fakat Fenerbahçe bu karşılaşma sonrasında ligde oynadığı 3 maçta toplamda 5 puan kaybetti. İstanbul ekibi,  lider Trabzonspor’un uzun bir zaman sonra puan kaybettiği haftada Gaziantepspor’a 3-2 kaybederek bir kez daha büyük bir fırsat tepmiş oldu. Bu ağır yenilginin faturası, büyük ölçüde Portekizli teknik adama çıkarıldı. Takımdaki tek olumlu gelişme ise bu müsabakada Mesut Özil’in eski günlerinden bir pasaj sunması oldu. Gelinen noktada sarı lacivertli ekip, lider Trabzonspor’un 12 puan gerisine düşmüş durumda. Fenerbahçe, taraftarını hayal kırıklığına uğrattığı sezonda en azından bir derbi galibiyeti daha almak istiyor.

Beşiktaş Kazanmayı Hatırladı

Beşiktaş Önder Hoca İdaresinde Uzun Süre Sonra Maç Kazandı

Geçen sezonun şampiyonu olan Beşiktaş, yapılan takviyelere rağmen bu sezon tam anlamıyla kimliğini yitiriş görünüyor. 16 hafta sonunda 6 mağlubiyet alan siyah beyazlı ekipte geçtiğimiz sezonun başarılı ismi Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Beşiktaş, Sergen Yalçın olmadan çıktığı ilk resmi maçta sahasında Kayserispor’u 4-2 ile geçti. Bu maçta özellikle taraftarın yoğun ilgisi ve futbolcuların istekli görüntüsü kafalarda bir takım soru işaretleri bıraktı. Geçen hafta olduğu gibi derbi maçına da Önder Karaveli ile hazırlanan Kara Kartallar, geçtiğimiz sezon bu sahada rakibini 3-4 ile geçmişti. Beşiktaş, ligde Fenerbahçe’ye karşı oynadığı son 6 maçta sadece 1 defa yenildi. Siyah beyazlı ekip, Trabzonspor’un 15 puan gerisine düşmüş durumda.

Pereira Dönemi Bitiyor mu?

Vitor Pereira Eleştirilen Hedefi Konumunda

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira dönemi de bitmek üzere. Kamuoyundaki beklentiler 53 yaşındaki deneyimli teknik adamın her koşulda takımdan ayrılacağı yönünde. Hatta söylentilere göre başkan Ali Koç, Pereira ile bir görüşme gerçekleştirdi ve kararını bizzat iletti. Dolayısıyla mevcut psikolojik koşullarda Portekizli hocanın takımını sağlıklı bir şekilde motive edebilmesi pek de kolay görünmüyor. Gaziantep yenilgisi sonrası taraftarların önemli bir kısmı Pereira’yı istifaya davet etmişti. Yönetim, basın önünde hocayı destekleyen açıklamalar yapsa da esasen yeni isimleri de büyük oranda belirlemiş durumda.

Fenerbahçe’ye Ferdi’den Kötü Haber

Ferdi Kadıoğlu Kayserispor Maçında İkili Mücadele Sırasında

Sarı lacivertli ekibe derbi maçı öncesinde önemli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’ndan kötü haber geldi. Bu sezon ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu, perşembe akşamı yapılan antrenmanda sakatlık geçirdi. Yan bağlarında yırtık oluşan genç oyuncunun en az bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. Diğer yandan kaleci Altay Bayındır’ın da sakatlık problemi devam ediyor. Ayrıca Mert ve Valencia’nın sakatlıklarını geride bıraktıkları, gelen haberler arasında. Cezası sona eren İrfan Can Kahveci’nin de aynı şekilde derbide oynaması bekleniyor. Deplasman ekibinde ise kaleci Mert, Teixeira ve Nkoudou’nun sakatlık problemleri sürüyor.

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi İlk 11'ler

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı misafir edeceği derbide ilk 11'ler belli oldu. Buna göre takımların sahaya çıkacakları kadrolar şöyle:
Fenerbahçe: Berke, Szalai, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Osayi, Crespo, Zajc, Novak, Mesut, Rossi, Berisha
Beşiktaş: Ersin, Rıdvan, Necip, Vida, Rosier, Josef, Larin, Can, Pjanic, Ghezzal, Batshuayi