CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Başakşehir 18 Aralık BEIN LİNK

18.12.2021 - 15:17

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Başakşehir 18 Aralık BEIN LİNK

UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlar almasına rağmen bu performansını lige bir türlü yansıtamayan Galatasaray’ın düşüşü sürüyor. Ligde en son Gaziantep FK’yi kendi sahasında yenebilen sarı kırmızlı ekip, bu akşam saat 19.00’da ligin en formda ekiplerinden biri olan Başakşehir’i ağırlıyor. NEF Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı zorlu karşılaşma öncesi trend aramalar şu şekilde: Galatasaray Başakşehir canlı maç izle, Galatasaray Başakşehir maç izle, Galatasaray maçı izle, Bein Sports 1 canlı yayın, BEIN maç LİNKİ, şifresiz maç izle, bedava maç izle, Süper Lig bedava izle, Galatasaray Başakşehir şifresiz izle. İçeriğimizin devamında “Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?” sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray'ın Gol Sevinci Temalı Maç Görseli

Galatasaray-Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Başakşehir İzleme Linki! Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Emre Belözoğlu’nun başında olduğu Başakşehir’i devirip azalan şampiyonluk ümidini korumak istiyor. Ligimizin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1, bu önemli karşılaşmayı ekranlara getirecek. Dileyenler Bein Connect üzerinden uygun spor paketlerini satın almak şartıyla karşılaşmayı izleyebilecek.   

Galatasaray-Başakşehir Maçı Canlı Takip

Galatasaray ligde istediği sonuçları elde edemese de taraftarın maçlara olan ilgisi devam ediyor. Galatasaray’ın İstanbul Başakşehir ile yapacağı müsabakayı Bein Sports üzerinden izleme olanağı olmayanlar için GS TV, iyi bir alternatif olarak görünüyor. Burada 90 dakika boyunca maç anlatımını ve canlı istatistiklerini takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Ligde Kazanmayı Unuttu

GalatasaraySivasspor'a 1-0 Kaybetti

Bu sezon ligde gösterdiği performans ile taraftarını tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratan Galatasaray’da sular durulmuyor. Trabzonspor’un mağlup olduğu haftada tıpkı Fenerbahçe gibi fırsatı değerlendiremeyen sarı kırmızılı ekip, liderin 16 puan gerisinde kaldı. Henüz aralık ayında olmamıza rağmen lige büyük ölçüde havlu atan İstanbul temsilcisi, elde ettiği 23 puan ile kendine 9’uncu sıradan yer bulmuş durumda. Fatih Terim’in öğrencileri pazartesi günü Sivasspor deplasmanından 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Böyle Galatasaray son 4 resmi maçının 3’ünde, gol atma başarısı gösterememiş oldu.

Emre Belözoğlu Faktörü

Sezona Aykut Kocaman liderliğinde başlayan İstanbul Başakşehir, kendini uzun süren bir krizin içinde bulmuştu. Ligin dibine doğru gerileyen Başakşehir, deneyimli teknik adam ile yollarını ayırmak durumda kalmıştı. Bir zamanlar Başakşehir’de futbolculuk da yapan Emre Belözoğlu, takımın başına getirildi. Kariyerinin henüz başında olan genç teknik adam, 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu dönemde henüz mağlubiyeti bulunmayan Başakşehir, ligin en formda iki ekibinden biri olarak ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa engelini 2-1 ile geçen başarılı ekip, bu galibiyetle kendini ilk 4 sıranın içerisine attı.

Muslera Bu Hafta Yok

Muslera En Az İki Ay Sahalardan Uzak Kalacak

İstanbul Başakşehir karşılaşması öncesinde Galatasaray’da kaptan Muslera’nın sakatlığı can sıkıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor karşılaşmasında kendi takım arkadaşıyla çarpışarak sakatlanan başarılı file bekçisinin yaklaşık iki ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Galatasaray’da aynı zamanda Arda Turan ve Sacha Boey’in sakatlıkları sürüyor. Luyindama ve Marcao'nun durumları ise henüz belirsizKonuk ekipte ise ciddi bir sakatlık söz konusu değil.

Galatasaray Başakşehir İlk 11'ler

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından biri olan Galatasaray-Başakşehir müsabakasının ilk 11'leri açıklandı. Buna göre Fatih Terim ve Emre Belözoğlu'nun sahaya sürecekleri kadrolar şöyle:

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Van Aanholt, Kerem, Morutan, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Feghouli, Diagne

Medipol Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali, Mahmut, Tolga, Visca, Berkay, Chadli, Okaka