2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

20.12.2021 - 08:27

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi ve Pazar günü toplam iki maç TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi heyecanı 2021/22 sezonunda Tivibu Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanıyor. Haftada iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, ligin 14’üncü haftasının programını açıkladı. Cumartesi ve Pazar günü toplam iki maç TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Cumartesi ve Pazar Gününün Kapanışı TRT Spor Yıldız’da

TRT Spor Yıldız, 14’üncü haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Cumartesi günü 20.15’te Türk Telekom-Fenerbahçe Beko ve Pazar 20.15’teki Tofaş -Galatasaray NEF karşılaşmaları TRT Spor Yıldız ekranlarından basketbolseverlerle buluşuyor.

Her hafta şifresiz yayınlara imza atan TRT Spor Yıldız, 14’üncü haftada ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçları ekranlara getiriyor. Başarılı kanalın önümüzdeki haftalarda da benzer öneme sahip maçları yayınlaması bekleniyor.

Türk Telekom Haftanın Sürprizine İmza Attı

Türk Telekom, geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka deplasmanındaydı. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında oldukça iyi bir performans sergileyen Türk Telekom, mücadeleyi 76-71 kazandı.

Fenerbahçe Beko ise 13’üncü haftada Tofaş’ı konuk etti. Baştan sona oyunu kontrol eden Fenerbahçe Beko, 82-72 galip gelerek son 10 resmi maçtaki 9’uncu galibiyetini aldı.

Formunu yükseltmesi beklenen Türk Telekom ile tekrar çıkışa geçen ve her kulvarda iddiasını arttıran Fenerbahçe Beko arasındaki bu mücadele, Cumartesi 20.15’te TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

1 türk telekom 20.12.2021

Tofaş Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Tofaş, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’ya 82-72 mağlup oldu. Ligin 12’nci haftasında ise Pınar Karşıyaka’ya kaybeden Tofaş, mağlubiyet serisini Galatasaray NEF karşısında sonlandırmak istiyor.

Galatasaray NEF ise ligin 13’üncü haftasında amiyane tabirle lige havlu atan Afyon Belediyesi ile karşılaştı. Rölantide götürdüğü maçı farklı kazanan Galatasaray NEF, galibiyet serisi yakalayarak ilk 4’teki yerini perçinlemek istiyor.

İki maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak isteyen Tofaş ile ligde hedefi ilk 4 şeklinde belirleyen Galatasaray NEF arasındaki bu mücadele, Pazar 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız’da.

2 tofaş 20.12.2021