CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe OPET Vakıfbank 18 Aralık TRT SPOR

18.12.2021 - 13:49

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe OPET Vakıfbank 18 Aralık TRT SPOR

Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda grup müsabakaları sona erdi. Her iki temsilcimiz de gruplarını ilk iki sırada tamamlayarak çapraz eşleşmede birbirlerine rakip oldu. Fenerbahçe Opet Vakıfbank yarı final karşılaşması bugün saat 18.30’da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Maçı canlı olarak izlemek isteyenlerin gerçekleştirdiği trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Fenerbahçe Vakıfbank maç izle, Fenerbahçe Vakıfbank canlı maç izle, Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası maçı izle, Fener maçı izle, TRT Spor canlı yayın, FB maçı izle, Fener kadın voleybol izle, voleybol maçı link, canlı voleybol maçı. Her iki temsilcimizin son durumlarını ve canlı yayın bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE VAKIFBANK CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TRT Spor Yıldız Sosyal Medya Hesabı Tarafından Fenerbahçe Opet-Vakıfbank Maçına Özel Maç Görseli

Fenerbahçe Opet-Vakıfbank Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Vakıfbank İzleme Linki! Beklenildiği gibi kendilerini yarı finale atma başarısı gösteren Vakıfbank ve Fenerbahçe, bize oldukça keyifli bir müsabaka izletecek gibi görünüyor. Dolu tribünlerin önünde oynanacak olan karşılaşmada kazanan, Türk voleybolunu finalde temsil edecek. Fenerbahçe Vakıfbank karşılaşması yine TRT Spor Yıldız kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Opet-Vakıfbank Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Vakıfbank’ın şu ana kadar oynadığı grup maçların tamamında Ankara Spor Salonu’nun tam kapasiteye ulaştığını gördük. Benzer bir ilgi de ekran karşısında yaşanıyor. Bu gurur verici maçı ekran karşısında izleme şansı bulamayanlar, istatistikler için FIVB resmi sitesini değerlendirebilir.

FENERBAHÇE VAKIFBANK MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Opet Grubunu İkinci Sırada Bitirdi

Federovtseva, Eda Erdem Dündar ve Naz Aydemir Akyol Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Opet, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası A Grubu’nda İtalya’nın Conegliano ve Brezilya’nın Praia takımlarıyla eşleşti. Gruptaki ilk maçında buraya favorilerden biri olarak gelen Conegliano’ya 3-0 kaybeden Sarı Melekler, Praia’yı 3-0 ile geçerek bu yenilgiyi telafi etmiş oldu. Tabii Fenerbahçe’nin kaderini grubun diğer karşılaşması olan Praia-Conegliano müsabakası belirledi. Conegliano’nun maçı 3-0 kazanması, Fenerbahçe Opet’in gruptan çıkmasını sağladı. Fenerbahçe Opet bundan iki ay önce Vakıfbank ile ligde karşılaşmış ve o karşılaşmayı deplasmanda 1-3 ile kazanmıştı. Son maçta 28 sayı kaydederek takımını sırtlayan Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe Opet’in yine en önemli silahlarından biri olacak.

Vakıfbank Henüz Set Bile Vermedi

Vakıfbank'ın Yarı Final Görseli

Vakıfbank, sahip olduğu yıldız oyuncularla beraber, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın en önemli favorisi olduğunu kanıtlamış durumda. Vakıfbank grupta oynadığı iki maçı da çok rahat kazandı. Şu ana dek rakiplerine set şansı bile tanımayan başarılı ekip, bu başarısını Fenerbahçe Opet maçına da taşımak istiyor. Her ne kadar grubu Fenerbahçe’ye kıyasla biraz daha kolay olsa da neticede üst düzey iki takıma set fırsatı bile vermemesi, takdir edilecek bir başarı! Taraftarla çok iyi bir şekilde bütünleşen Vakıfbank’ta, Isabelle her zaman olduğu gibi çok özel bir performans sergiliyor. Öte yandan Haak ve Gabri gibi uluslararası oyuncular, kolayca fark yarattı. Cansu, Zehra ve Meryem’in Minas ve Altai maçında takıma yaptıkları katkıyı da yadsımamak gerekiyor.  

Türk Voleybolunun Gurur Günü

TVF Tarafından Hazırlanan Görsel: Temsilcilerimiz Yarı Finalde

Kadınlar voleybolunda bugün yine tarihi bir güne tanıklık etme şansı bulacağız. Takım kategorisinde en çok şampiyonluk yaşadığımız branş olan kadın voleybolunda bir Türk takımının FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda finale çıkması garantilendi. Bilindiği üzere Vakıfbank daha önce bu kupayı 3 defa müzesine götürmüştü. Fenerbahçe Opet de kupayı 2011 senesinde Katar’da kazanarak ülkemizi gururlandırmıştı. Fenerbahçe Opet’in aynı zamanda daha önce bir de 3’üncülük başarısı bulunuyor. Özetle, müsabakanın sonucu ne olursa olsun, kazanan Türk voleybolu olacak! Spor Ekranı ekibi olarak, bizi gururlandıran her iki temsilcimize de başarılar diliyoruz.