BEIN LINK Trabzonspor-Hatayspor 18 Aralık CANLI MAÇ İZLE

18.12.2021 - 12:25

BEIN LINK Trabzonspor-Hatayspor 18 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Ligi’nde uzun süreden beri liderliğini koruyan Trabzonspor, bugün saat 16.00’da ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor’u ağırlıyor. Medical Park Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı 17’nci hafta karşılaşması, haftanın en zorlu maçlarından biri olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk yenilgisini tadan liderin, yakın takipçisi Hatayspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merak eden futbol severler, genellikle şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Trabzonspor Hatayspor maç izle, Trabzonspor Hatayspor canlı maç izle, Trabzon maçı şifresiz, Trabzon Hatay izle, bedava Bein Sports izle, BEIN canlı izle, BEIN maç linki, canlı maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig online izle, Trabzonspor Hatayspor maç linki. Takımların son durumlarını ve güncel canlı yayın bilgilerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-HATAYSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Abdulkadir Parmak Temalı Maç Görseli

Trabzonspor-Hatayspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Hatayspor İzleme Linki! Bu sene oldukça özel bir performans sergileyen Trabzonspor, daha şimdiden üç büyüklere ciddi bir fark atmış durumda. Hatayspor’un sürpriz yapmasına izin vermek istemeyen Karadeniz temsilcisi puan farkından doğan avantajını kullanmak istiyor. Trabzonspor Hatayspor karşılaşması, ligimizin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Trabzonspor-Hatayspor Maçı Canlı Takip

Bu hafta Trabzon’da zirve yarışını yakından ilgilendiren bir müsabaka oynanacak. Oldukça rekabetçi geçmesi beklenen müsabakayı izleme fırsatı bulamayacak olanlar, en azından canlı istatistik takibi için yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünü değerlendirebilir.

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-HATAYSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor İlk Yenilgisini Aldı

Trabzonspor Antalyaspor'a Kaybetti

Geçen haftaya kadar ligin yenilgisiz tek ekibi olan Trabzonspor, ilk mağlubiyetini Antalyaspor karşısında aldı. Yeni hocası ile iyi bir çıkış yakalayan Antalyaspor, Trabzonspor’u eli boş göndermeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında öne geçmeyi başarsa da Fredy’nin attığı golle devre 1-1 sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Dorukhan’ın kendi kalesine attığı gol neticesinde Trabzonspor sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı. Alınan bu yenilgiye rağmen Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de maçlarını kaybetmesi neticesinde puan farkı korunmuş oldu. Liderin 16 hafta sonunda en yakın takipçisi, 9 puan gerisindeki Konyaspor. Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın bu hafta birbirleri ile oynaması, bu maçın önemini bir kat daha arttırıyor. Antalyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Nwakaeme’nin Hatayspor karşısında oynaması beklenmiyor. Öte yandan Gervinho ile Erce’nin sakatlık problemleri sürüyor.

Hatayspor Zirve Takipçisi

Hatayspor'un Trabzonspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da gösterdiği performansla Süper Lig’e büyük bir renk katan Hatayspor, zirve adına oldukça kritik bir maça çıkıyor. Oynadığı 4 maçın 3 tanesini kaybettikten sonra nihayet geçen hafta Altay deplasmanından iyi bir oyun ve galibiyet ile dönen Hatay temsilcisi, toplamda 29 puan toplamış durumda. Konyaspor’un hemen bir basamak altında üçüncülüğe yerleşmiş olan başarılı ekip, geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Ömer Erdoğan’ın takımında özellikle Diouf ile Louis’in son haftalarda artan performansı dikkat çekiyor. Takımın önemli oyuncularından Kamara, bu hafta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca Cevahir, Popov ve Boudjemaa’nın sakat listesinde yer aldıklarını görüyoruz.

Trabzonspor’da Forma Satışları Patladı

Bakasetas, Trabzonspor'un Forma Tanıtım Pozunu Verirken

Lider Trabzonspor’da saha içindeki başarı, kulüp organizasyonunun pek çok noktasına yansıyor. Saha içindeki başarısını saha dışında da sürdüren bordo mavili ekip, henüz ligin ilk yarısı dahi bitmeden 120 bine yakın forma satmayı başardı. Daha önce 192 bin olan rekorun bu sene rahatlıkla kırılması öngörülüyor. Diğer yandan alınan başarılı sonuçlar, kulübün kombine satışlarına da pozitif yönde etki ediyor.

Trabzonspor Hatayspor Muhtemel 11'ler

Lider Trabzonspor ile en yakın takipçilerinden Hatayspor'un karşı karşıya geleceği, haftanın en önemli maçlarından olan müsabakanın muhtemel 11'leri şu şekilde:
Trabzonspor: Uğurcan, Hugo, Edgar, Peres, Denswil, Dorukhan, Berat, Marek Hamsik, Bakasetas, Cornelius, Djaniny
Hatayspor: Munir, Burak Can, Fatih, Burak Öksüz, Simon, Samuel, Ruben, Isaac, Saba, Dylan, Mame Diouf