Volkan Demirel beIN Sports’a Veda Etti

18.12.2021 - 07:48

Volkan Demirel beIN Sports’a Veda Etti

Başarılı yorumculardan Volkan Demirel beIN Sports’a veda etti. Volkan Demirel, bundan böyle Fatih Karagümrük’ün teknik direktörlüğünü yapacak.

beIN Sports’un sezon başında anlaştığı yorumculardan Volkan Demirel, Fatih Karagümrük’ün yeni teknik direktörü oldu. Bu sebeple beIN Sports’tan ayrılan Demirel, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Teknik direktörlük yapmak üzere beIN Sports’tan ayrılan ikinci isim böylece Volkan Demirel oldu. Sezon başında da Hikmet Karaman Kayserispor ile anlaşmış ve beIN Sports’tan ayrılmıştı.

1 volkan demirel 18.12.2021

Yolun Açık Olsun Volkan Demirel

Volkan Demirel, beIN Sports’tan ayrılığı sonrasında bir açıklama yaptı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Demirel’in açıklaması şu şekildeydi:

Öncelikle bu akşam sizlerle birlikte yayında olamadığım için çok üzgünüm. Sizlerle geçirdiğim zaman zarfında az da olsa çok zaman kat ettik. Stüdyodaki ağabeylerime, kamera arkasındakilere, beIN Sports ailesinde emeği bulunan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bana kısa zamanda çok değer ve mutluluk verdiler. Onların değerlerini ve sevgisini her zaman kalbimde yaşatacağım. Başta Youssef beye, Rashid beye ve tüm beIN Sports çalışanlarına teşekkür ederim. En gencinden en yaşlısına bende çok emekleri oldu. Burada birlikte çok güzel paylaşımlarda bulunduk. Bu akşam sizlerle stüdyoda olmak isterdim. Fakat artık benim için yeni bir dönem başlıyor. İnşallah o dönemde de elimden geldiği kadarıyla beIN Sports’taki başarım ve ondan önceki futbol hayatındaki başarımı birleştirerek teknik direktörlük hedefine doğru ilerlemeye devam edeceğim. Hepinizi çok seviyorum. Lütfen beni unutmayın.

beIN Sports da ayrılıkla ilgili “yolun açık olsun Volkan Demirel” paylaşımını yaptı ve Demirel’e yeni kariyerinde başarılar diledi.


beIN Süper Lig’in Yeni Üyesi İlker Yağcıoğlu Oldu

Volkan Demirel’in Fatih Karagümrük ile anlaşmasının ardından beIN Süper Lig programında bir koltuk boş kalmıştı. Volkan Demirel’in yerine kimin geçeceği merak konusuydu. Bu merak Cuma günü oynanan Giresunspor-Altay maçıyla giderildi. Programda Güntekin Onay, Feyyaz Uçar ve Tugay Kerimoğlu’na İlker Yağcıoğlu eşlik etti. Önümüzdeki haftalarda da İlker Yağcıoğlu’nun beIN Süper Lig programında boy göstermesi bekleniyor.